15 december 2021

Is Mind for Marketing jullie freelance strategisch marketeer?

Jullie bedrijf laten groeien om een win-win-win-win situatie te creëren? Mind for Marketing voegt extra omzet, kostenbesparingen of meer winst toe aan je bedrijf, zodat de win voor jullie bedrijf, de win voor jullie medewerkers, de win voor jullie klanten en de win voor de wereld en maatschappij groter wordt.

Vertel mij jullie visie en ik wijs jullie de weg

Renate ziet wat er nodig is om stappen te maken richting de visie van de ondernemer. Ze zegt niet voor niets vaak: "Vertel mij jullie visie en ik wijs jullie de weg."

Deze quote omvat ook gelijk de twee talenten van Renate: heel goed aanvoelen wat iemand wil en wat iemand nodig heeft. Daarbij maakt het niet uit of dit de ondernemer, medewerker of klant is. Daarnaast is Renate goed in de strategie bepalen. Ze ziet de weg hoe je ergens komt. Het fijne in de samenwerking met Renate is dat ze voortdurend blijft controleren of dit jullie weg is als bedrijf. Het werkt immers alleen als jullie als ondernemers en jullie medewerkers zich er goed bij blijven voelen.  

Praktisch betekent dit dat ze weet wat er eerst moet gebeuren in jullie bedrijf. Hiervoor schakelt ze tussen projecten die op korte termijn resultaten opleveren, zoals extra omzet, kostenbesparing, efficiënte en effectieve marketing en langdurige projecten. Er is immers extra omzet en capaciteit nodig om te kunnen investeren in deze langdurige projecten. Deze zijn noodzakelijk om richting de visie te komen.  

Ontwikkelingsverslaafde met één oog richting het resultaat en één oog richting jullie visie

Werk je samen met Mind for Marketing, dan is Renate jullie strategisch marketeer. Ze kijkt wat jullie nodig hebben en welke expertise ontbreekt om te komen tot het meest waardevolle resultaat.

Ze is zich heel bewust van haar eigen talenten en vaardigheden. Ze zoekt continu naar business partners die extreem goed zijn in hun vakgebied. Net zoals ze zelf extreem goed wil zijn in haar vakgebied. Ze wil continu leren en zichzelf ontwikkelen. Op die manier zet ze het beste resultaat neer voor haar klanten.

Renate houdt niet van plannen die in de la verdwijnen. Ze wil juist flexibel inspelen op de ontwikkelingen zonder de visie en het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Een dynamische strategie, strategie die zich continue aanpast aan de ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf, is de manier die het beste bij Renate past. Zo zoekt ze continu naar het best mogelijke resultaat en mogelijkheden om dit resultaat nog verder te verbeteren.

Exclusief voor bedrijven met oog voor onze maatschappij en de wereld

Renate heeft de vaardigheden om bedrijven te laten groeien door marketing die waarde toevoegt aan een bedrijf door extra omzet, kostenbesparing of meer winst. Deze kan ze inzetten voor elk bedrijf, maar dat doet ze niet. Ze wil een win-win-win-win situatie creëren voor haar klanten: een win voor het bedrijf, een win voor de medewerkers, een win voor de klanten en een win voor de wereld en maatschappij.

Renate droomt van een wereld waar minder mensen zich onbegrepen en buitengesloten voelen. Minder mensen hoeven te vechten voor hun plekje in de maatschappij. Ze worden geaccepteerd op de manier zoals ze zijn en een helpende hand wacht om ze vanuit hun eigen talent te laten schitteren. Dit is haar persoonlijke droom. Elke dag ervaart ze hoe vaak we onbewust mensen buitensluiten. Dit raakt haar. Ook is ze heel bewust dat we met z’n allen duurzamer moeten om te zorgen dat de generaties na ons nog kunnen leven op deze planeet.

In haar eentje maakt ze minder verschil dan samen. Daarom dat de missie van Mind for Marketing in het verlengde ligt van Renate’s droom. Mind for Marketing zorgt dat bedrijven en ondernemers, die net als wij, oog hebben voor de mensen die moeten vechten voor hun plekje in ons midden groeien en zo meer impact maken op de wereld. Enkele voorbeelden van onze klanten om een scherper beeld te schetsen:

  • Een softwarebedrijf die werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Een sloopbedrijf waar mensen werken die op de grens leven en knokken om op het rechte pad te blijven.
  • Een sociaal onderneemster die kleurrijke stoffen producten ontwerpt en laat maken in sociale naaiateliers.
  • Een onderneemster die bezig is een leeromgeving te ontwikkelen waar laagdrempelig cursussen gevolgd kunnen worden om te leren 100% jezelf te zijn.

Deze ondernemers helpen we om succesvol te zijn en zich te ontwikkelen richting hun duurzame visie. Renate werkt hiervoor samen met business partners, die een soortgelijk doel hebben. Dit doen we door vanuit marketing continu waarde toe te voegen aan hun organisatie. Hoe meer mensen zij aan het werk hebben, des te minder mensen buitengesloten worden.

Maak kennis

Spreekt dit je aan? Verwacht je dat Mind for Marketing en Renate passen als strategisch marketeer voor één dag(deel) in de week bij jullie bedrijf? Laten we dan kennismaken.

Eerst nog meer weten? Neem gerust een kijkje bij onze diensten, over Mind for Marketing, projecten of klantervaringen en plan je afspraak in wanneer jullie zover zijn.

Ik wil kennismaken

Meer nieuws

Je business model jaarlijkse reviewen

Je business model staat. Het is belangrijk om deze minimaal één keer per jaar goed tegen het licht aan te houden. Zo blijf je concurrente...

Strategische marketing?! Strategische marketing optimaliseert de waarde die je als bedrijf biedt

Wat is strategische marketing? …. Geen idee In ondernemersland hoor ik heel veel termen door elkaar. Als ik vertel dat ik strategisch ...

Valkuil bij productontwikkeling

Klantsegmenten zijn niet goed uitgesplitst

Interessant? De volgende blog ook lezen?


 

Meld je aan voor de blog alert en mis geen enkele blog meer.

Renate Manders SMP
Strategische Marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00