Je merk als stevig én wendbaar fundament onder je onderneming

Je start een onderneming en je wilt oa. een stabiel inkomen. Waarschijnlijk wil je je bedrijf uiteindelijk verkopen of doorgeven aan een volgende generatie. Je merk zorgt ervoor dat je bedrijf waardevol is ongeacht de veranderingen in de markt of maatschappij. Ik help je om een krachtig merk neer te zetten. 

Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB

Mijn droom: Elke onderneming een goede strategisch marketeer

Ik zie regelmatig ondernemers, die onwijs goed zijn in hun vakgebied, maar waar marketing kennis ontbreekt. Én ondernemers die hun neus op het gebied van marketing hebben gestoten. Ze hebben nooit de werkelijke waarde van marketing ervaren. Iedere ondernemer, klein en groot, verdient een goede strategisch marketeer.

Mijn belofte: Samen toekomstgerichte groei realiseren

Ondernemers met strategische marketing vooruithelpen, ongeacht waar ze staan in hun avontuur als ondernemer. Als strategische marketeer weet ik:

  • hoe je van een idee een succesvol dienst of product en business model maakt
  • hoe belangrijk wendbaarheid is om de continuïteit van een onderneming te borgen
  • én wat voor een belangrijke rol het merk in de bovenstaande punten kan spelen.
Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB
Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB

Speciaal voor: kleine en middelgrote ondernemingen

Mijn focus ligt bewust bij kleine en middelgrote ondernemingen. Met Mind for Marketing wil ik aan het fundament bouwen van bedrijven met een eigen visie in hun vakgebied of specialisme. Coolblue-waardige bedrijven noem ik dat. Daarnaast zijn veranderingen hier makkelijker door te voeren en daardoor zie je sneller het resultaat van de ondernomen acties. 

Past dit bij jou? Laten we dan kennismaken

Persoonlijk ervaren wat Mind for Marketing voor je kan betekenen? Maak een afspraak om kennis te maken.

Ik wil kennismaken
Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB

Mind for Marketing staat voor:

Ik geloof in de kracht van heldere merkwaarden. Ook voor mijn eigen bedrijf!

Uniek:

Ik werk ten allen tijde met een unieke aanpak op maat. Geen ‘copy-paste’- of ‘one size fits all’-werkwijze, maar een persoonlijke aanpak, waarbij ik gebruik maak van jullie kracht. Elk bedrijf is immers uniek met zijn eigen visie en ambitie en daar hoort ook een unieke strategie bij. 

Synergie

synergieDoordat de expertise en ervaring van jullie en mij samenkomen, ontstaat er een magische meerwaarde. Ik heb niet de arrogantie om zaken op te leggen. De basis voor een effectieve en prettige samenwerking is een open en eerlijke houding vanuit beide kanten.

Stapsgewijs:

stapsgewijsIk geloof in groei door middel van een methodische stapsgewijze aanpak. Helder afgebakende stappen zorgen voor continuïteit en overzicht van de vooruitgang. 

Continu bekwaam:

continu bekwaamDe marketingbranche verandert in een razendsnel tempo. Ik houd mijn kennis altijd up-to-date en kan hierdoor de beste service blijven bieden. Stilstaan is achteruitgaan! 

Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB

Ben je benieuwd hoe mijn klanten Mind for Marketing ervaren?

Ik kan het je vertellen, maar jij vindt het misschien fijner om het direct van de klant te horen.

Ik wil de ervaringen van klanten lezen

Werkwijze Mind for Marketing

Voor de samenwerking: Eerst maken we kennis. Alleen als er een wederzijdse klik is én ik kan je (marketing)uitdaging oplossen, maak ik een tailor-made offerte voor je. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Tijdens de samenwerking: Met mijn “strategische marketing-bril” kijk ik naar de wereld én jouw business. Door middel van (marketing-)modellen breng ik structuur in informatie. Hiermee ontstaat er over- en inzicht in je bedrijf. Vanuit dat inzicht bepalen we concrete praktische acties en gaan we daarmee aan de slag. Zo ontstaat er voorwaartse beweging, want stilstand is achteruitgang. 

Na de samenwerking: Mijn deur blijft altijd open staan.

Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB
Renate Manders Lybeer SMP | Mind for Marketing | De business en marketing coach voor MKB

Benieuwd wat voor projecten Mind for Marketing heeft gedaan?

Wil je weten met welke marketinguitdagingen Renate ervaring heeft? Ze staan er niet allemaal op, want sommige zijn vertrouwelijk, maar het geeft een goed beeld.

Ja, ik wil de projecten bekijken

Wie is Renate Manders SMP?

Ik ben strategisch marketeer in hart en nieren. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in dit fantastische en dynamische vakgebied. Met passie volg ik alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld en denk ik graag na over wat dit voor de toekomst betekent. Ik ben fan van Coolblue. Ik bouw graag Coolblue-waardige ondernemingen. Niet als kopie, maar door elk bedrijf op zijn eigen unieke manier het verschil te laten maken voor hun klanten.  

Jouw succes is mijn succes en samen gaan we ervoor zorgen dat je uitblinkt in je markt!

Renate Manders-Lybeer SMP

Gecertificeerd Senior Marketing Professional

Naast dat ik mijn NIMA-C Strategische marketing diploma heb behaald, ben ik gecertificeerd als Senior Marketing Professional (SMP). Senior Marketing Professional is een internationaal erkende marketing titel, die wordt uitgegeven door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Zij zijn een onafhankelijke partij, die bijhouden of degenen met deze titel zich continu bezighouden met het bijhouden van hun kennis binnen het marketing-vakgebied. 

Voor mijn klanten is het een garantie dat mijn kennis altijd up-to-date is.

Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel
Senior Marketing Professional

Ontstaan Mind for Marketing

Met mijn bedrijf Mind for Marketing help ik ondernemers en bedrijven in omgeving Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Oosterhout en Tilburg bij het borgen van marketing in de fundering van het bedrijf. Ik zag om mij heen ondernemers, met goede ideeën en concepten of die al een stap verder waren met (steen)goede producten of dienstverleningen. Ondernemingen met veel potentie, ondernemers met een eigen visie op de markt en hun eigen specialisme. Ondernemers, die zich niet bewust waren dat werken vanuit een stevig fundament en een goede marketingstrategie het makkelijker maakt, om de potentie die ze hebben te verzilveren. Dat was voor mij de reden om Mind for Marketing in 2015 op te richten. 

Sindsdien bouw ik aan mijn eigen merk en bedrijf en aan die van mijn klanten. Ik merk dat veel ondernemers zijn bang dat marketing hun bedrijf overneemt en verandert in iets, waar ze zelf niet comfortabel mee zijn. Mind for Marketing hanteert een menselijke marketing-aanpak, die je bedrijf neerzet zoals het is met de spotlights op je unieke aspecten, namelijk je merkwaarden. Vandaaruit bouwen we gezamenlijk verder aan het merk, groeien we met het oog op de toekomst en spelen we wendbaar in op ontwikkelingen in de omgeving.

Twijfel niet langer! Je weet pas echt of het klikt als we verder kennismaken. Neem contact op voor een afspraak.

Maak vrijblijvend kennis

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00