Een MERK-waardig bedrijf begint met heldere merkwaarden

Willen jullie een eigen bedrijf beginnen of jullie bestaande bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk, om goed naar het fundament van jullie business te gaan kijken. Door jullie merkwaarden te bepalen en marketing in het fundament van jullie bedrijf te implementeren, creëren jullie een stabiele basis voor bedrijfsgroei. Samen gaan we jullie merkwaarden, ook kernwaarden genoemd, ontdekken en borgen in jullie organisatie!

  • Een unieke positie in de markt
  • Neem de juiste, passende beslissingen
  • Delegeren wordt supersimpel
  • Één herkenbaar beeld binnen en buiten.
Merkwaarden |  Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Onderscheid jezelf van de rest met heldere merkwaarden

Zijn jullie vol passie aan jullie bedrijf begonnen, maar merken jullie nu, dat jullie tegen bepaalde dingen aanlopen? Vinden jullie het lastig om uit te leggen waarin jullie onderscheidend zijn van concullega's? Hebben jullie meer moeite met het maken van de juiste keuzes voor jullie onderneming, het aantrekken van de juiste klanten, medewerkers of business partners en het communiceren van één heldere boodschap? Zijn jullie gegroeid waardoor er intern behoefte is ontstaan om meer helderheid en duidelijkheid? Waarschijnlijk voelen jullie de behoefte, om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat jullie weer vol enthousiasme en moeiteloos verder kunnen groeien met jullie bedrijf. De oplossing? Ontdek jullie merkwaarden!

Hoe springen jullie eruit?

Waarom jullie merkwaarden ontdekken? Ik leg het jullie graag uit. Jullie bedrijf is die ene bloem in het veld, die duidelijk anders is dan de rest. Die bloem trekt de aandacht en is niet makkelijk te kopiëren. Die andere kleur komt door jullie merkwaarden: die zijn nooit te kopiëren. Maar hoe komen jullie erachter, wat jullie merkwaarden zijn? We gaan ze ontdekken. Ze zijn namelijk al aanwezig, maar onder een laagje zand waardoor ze niet zichtbaar en helder zijn. 

Merkwaarden | Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers
Merkwaarden |  Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Start vanaf de eerste rij

Het is alsof jullie op de eerste rij starten bij een marathon. Na deze ontdekkingstocht kunnen jullie én je medewerkers snel beslissen welke kansen bij jullie bedrijf passen en welke niet. Binnen een maand zorgen we ervoor dat alle medewerkers jullie merkwaarden (her)kennen en ze gebruiken tijdens hun dagelijks werk. We starten een beweging richting een steeds MERK-waardige organisatie, met MERK-waardige producten, processen en medewerkers. Hierdoor is delegeren en loslaten ineens supersimpel. Is de beweging op gang, dan hebben we steeds meer MERK-waardige verhalen te vertellen intern en extern. Na één jaar weten klanten niet alleen jullie bedrijf te vinden, maar kennen ze ook jullie MERK-waardige verhaal. Dit maakt jullie heel herkenbaar en consistent in boodschap en beleving. Je zult merken dat jullie klanten fungeren als ambassadeur en jullie verhaal doorvertellen. Dit allemaal, zonder dat jullie daarvoor één euro extra in je marketingcommunicatie hoeft te investeren.

Daarom kiezen klanten om hun merkwaarden te ontdekken met Mind for Marketing

Unieke positieEen unieke positie in de markt:

Door je merkwaarden te ontdekken en te koppelen aan een waardevolle unieke positie in de markt door de tweezijdige methode.

continu bekwaamMERK-waardige producten:

Je merkwaarden wijzen je de weg in het keuzeproces. Dit leidt tot MERK-waardige producten, maar ook tot meer wendbaarheid in je bedrijf.

synergieMERK-waardige medewerkers en processen:

Met heldere merkwaarden kun moeiteloos delegeren. De merkwaarden zijn een duidelijk kader, waardoor iedereen weet wie en wat bij jullie bedrijf past en op welke manier. Zo trek je niet alleen MERK-waardige klanten, maar ook MERK-waardige medewerkers aan.

Eén herkenbaar beeldÉén herkenbaar en consisten beeld binnen en buiten:

Maak een einde aan verwarrende boodschappen. Je merkwaarden helpen je, om duidelijk te communiceren wat jullie belangrijk vinden. Geen story-telling, maar story-doing zorgt voor echte authentieke verhalen

Merkwaarden | Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Dit kunnen jullie verwachten

Wanneer jullie gaan samenwerken met Mind for Marketing voor het ontdekken van jullie merkwaarden, begeleid ik jullie (en je medewerkers) door het gehele proces heen. Met mijn jarenlange ervaring in het coachen van ondernemers en bedrijven stel ik de juiste vragen, om tot de kern van je bedrijfsidentiteit te komen. Bovendien implementeer ik stapsgewijs de nieuwe waarden in je bedrijf. Afhankelijk van de omvang van jullie organisatie en de communicatiemiddelen die ontwikkeld moeten worden maak een offerte op maat en werk ik samen met professionele business partners die me ondersteunen gedurende het proces. Jullie verlaten het traject met een stabiele fundering voor groei, een duidelijke boodschap naar de buitenwereld en de mogelijkheid, om een unieke positie in de markt te claimen. Zo kunnen jullie dé Coolblue van jullie markt worden.

Dit levert het je op

Na het traject met Mind for Marketing:

merkwaardenWeten jullie wat jullie merkwaarden zijn

continu bekwaamPassen jullie ze bewust toe in producten, processen en communicatie

merkwaardig gedragWeten jullie, hoe je jullie medewerkers coacht om ‘MERK-waardig’ gedrag te vertonen

SynergieTrekken jullie medewerkers, strategische partners en klanten aan die bij jullie passen

eenduidig verhaalWordt er een eenduidig verhaal in de markt gecommuniceerd

uniekZorgen jullie merkwaarden ervoor, dat jullie anders zijn op een niet-kopieerbare manier

Zo ervaarden anderen het merkwaarden traject met Mind for Marketing:

Dit is de ervaring van Marlon Monden van Vincents over hun merkwaardentraject:

Het is zo waardevol om vanuit je merk te werken. Je weet meteen of iets wel of niet bij je concept past. Hierdoor bespaart het tijd. Je neemt mensen aan die passen bij het concept waardoor zij van nature al grotendeels het gewenste gedrag naar klanten laten zien. Je moet er zeker richting je medewerkers wel tijd in investeren, maar uiteindelijk zijn ze in staat zelfstandig 'merkwaardige' beslissingen te nemen. 

Bekijk meer klantervaringen

Trots op het resultaat | Mind for Marketing
Merkwaarden | Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing | Business en Marketing coach voor MKB

Over Mind for Marketing

Ik ben Renate Manders-Lybeer SMP, opgeleid businesscoach, een gecertificeerd strategisch marketeer en ondernemer. Deze combinatie geeft mij een breed pallet van kennis, vaardigheden en ervaring. Deze heb ik verwerkt in onze diensten. Te vaak zie ik bedrijven onnodig failliet gaan. De ellende die dat veroorzaakt, raakt me. Daarom ben ik in 2015 Mind for Marketing gestart. Sindsdien begeleid ik, als businesscoach, ondernemers richting hun toekomstbeeld. Samen bouwen we aan waardevolle en wendbare ondernemingen voor onze wereld. 

Wil jij bouwen aan jouw unieke bedrijf zodat het waardevol en wendbaar is en blijft?

Jullie merkwaarden ontdekken? Laten we kennismaken!

Willen jullie een ijzersterke fundering voor jullie bedrijf neerzetten? Begin dan met jullie merkwaarden! Ik help jullie graag in jullie zoektocht naar de juiste waarden. Laten we (geheel vrijblijvend) kennismaken.

Maak kennis

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00