Marketingstrateeg voor de lancering van 2e editie van EET PUUR GELUK

De vraag

Wil je me helpen om een goede rode draad uit te zetten voor mijn 2e editie van het boek was de vraag van Dymphina. Er kwam zoveel op haar af, dat ze door de bomen het bos niet meer zag. Ze wilde graag met specialisten aan de slag en begreep wel dat daarom zelf wel moest weten wat de bedoeling was en belangrijk was.

De aanpak

Samen hebben we bepaald welke stappen belangrijk waren, zodat Dymphina een heldere rode draad had die ze verder kon uitrollen met de marketingcommunicatiespecialisten. Dit waren een heldere value proposition, welke waarde voegde het boek van Dymphina toe voor de doelgroep, persona, wie was die doelgroep precies, wat vinden ze belangrijk en waar kan je ze bereiken, en een heldere buyers journey, de rode draad voor alle marketingcommunicatie.

De ervaring

Voor de 2e editie van het kookboek EET PUUR GELUk met Dymphina dat gebaseerd is op de aanmaak van gelukshormonen, zocht ik een strateeg die mij meer over marketing kon leren. Ik heb Renate gemaild en keer een uitgebreid en helder bericht terug. Dat sprak mij aan en ik maakte een afspraak. Renate weet elke stap die hierin te maken is helder en met voorbeelden weer te geven, zodat je daarmee zelf gemakkelijk aan de slag kan. Ik neem 1 op 1 les, zoals het noem en ben meer dan tevreden. Heb je hulp nodig bij jouw marketing, mail of bel Renate… Zij kan je zeker verder helpen.

Het resultaat

Een rode draad waarin Dymphina samen met een aantal andere marketingspecialisten en haar uitgever verder mee aan de slag kon. In het voorjaar 2021 komt de 2e editie uit.

Afgenomen dienstverlening

Een aantal workshops die vallen onder de dienstverlening van profesionaliseren van je marketing

Workshop: Value Proposition Canvas

Workshop: Persona

Workshop: Buyers journey

Dat wil ik ook

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Businesscoach

Je bedrijf loopt niet zoals jij dat wilt. Met onze businesscoach krijg jij, als ondernemer, het heft weer in handen en ga je bouwen aan jouw onderneming.

Gerelateerde referenties

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00