Professionaliseren marketing: Op een effectieve wijze je bedrijf laten groeien

Wil je je bedrijf verder laten groeien door je marketing te professionaliseren? Samen bouwen we aan je merk en realiseren we al je doelstellingen.

Ik wil kennismaken
 • Voor ervaren en ambitieuze ondernemers
 • Opvallend uitblinken in je markt
 • Je merk als fundament van je bedrijf
 • Een ijzersterke marketingstrategie voor bedrijfsgroei
Ondernemer | Professionaliseren van je marketing

Jouw lied duidelijk hoorbaar én zo dat het blijft hangen bij je doelgroep

Om je omzet en bekendheid te laten groeien, weet je dat je marketing nodig hebt. Alleen hoe en waar? Iedere marketing specialist zegt dat hij je kan helpen. Alleen wanneer je vanuit je visie aan de slag gaat en alle communicatie-uitingen op elkaar afstemt, zal dit leiden tot die extra klanten en omzet. Als strategisch marketing expert help ik je om vanuit je visie met de juiste boodschap op het juiste kanaal je bedrijf te laten groeien. Ik ben de dirigent die je helpt je orkest samen te stellen, het goed samen te leren spelen en jouw lied op de juiste podia overbrengt op de doelgroep.

Herkenbaar?

Je bedrijf bestaat al een aantal jaar en je hebt tevreden klanten, maar er zit meer in. Je bent eraan toe, om jouw business naar het volgende niveau te tillen. Alleen hoe laat je een bedrijf groeien? Over een paar jaar wil je niet tot de conclusie komen, dat je bedrijf niet daar is, waar je het graag wilde hebben. Dat het je alleen maar energie kost en je te veel tijd, energie en geld hebt geïnvesteerd in de verkeerde mensen en initiatieven.

ondernemer | Professionaliseren van je marketing | Mind for Marketing
Professionalisering van je marketing | Mind for Marketing

Met je merk als fundament, kun je je bedrijf laten groeien en een stabiele basis creëren. Jij bouwt een MERK-waardige organisatie. Je maakt makkelijker de juiste keuzes en delegeert beter en efficiënter zaken. In een MERK-waardige organisatie levert marketing geld op, in plaats van dat het geld kost. Bovendien is je MERK-waardige bedrijf waardevoller. Niet alleen voor je klanten, je medewerkers en jezelf, maar ook als je het uiteindelijk wilt verkopen. Met mijn expertise op het vlak van marketing help ik je graag, om een MERK-waardig bedrijf neer te zetten. Samen zorgen we ervoor, dat je dé Coolblue van jouw markt wordt met een eigen herkenbare sound voor jouw doelgroep.

Ik wil kennismaken

Waarom je marketing professionaliseren met Mind for Marketing?

uniek fundament van je bedrijf(Merk)waarden in je fundament implementeren: Je (merk)waarden worden een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering en helpen je in het maken van de juiste keuzes. 

merkwaardig gedragEen richtlijn voor je medewerkers: Met een MERK-waardig bedrijf motiveer je je medewerkers, om zich MERK-waardig te gedragen. 

merkwaardige communicatieMERK-waardige communicatie: Met heldere (merk)waarden kun jij één duidelijke boodschap naar de buitenwereld communiceren en dit zorgt ervoor, dat je makkelijker onthouden wordt. 

Praktische handvatten en actiesPraktische handvatten en acties: Mind for Marketing begeleidt je door het gehele proces en legt in concrete stappen uit wat er moet gebeuren, om je bedrijf te laten groeien. 

continu bijsturen tot alles kloptContinu bijsturen tot alles klopt: Het optimaliseren van je marketing en bedrijf in zijn geheel staat centraal in het proces en we sturen continu bij tot alles klopt. 

continu bekwaamUp-to-date kennis van een gecertificeerd Senior Marketing Professional. Ik help je met mijn kennis op het vlak van marketing & business coaching, om jouw marketing en bedrijf verder te professionaliseren. 

Wil jij je bedrijf laten groeien door je marketing te professionaliseren? Dit kun je verwachten:

Wanneer je ervoor kiest, om met Mind for Marketing je marketing te professionaliseren, gaan we eerst in een kennismakingsgesprek inventariseren, wat er nodig is om je merk stevig in het fundament van je bedrijf te implementeren. Op basis daarvan ontvang je een offerte met hetgeen jouw onderneming nodig heeft. De volgende bouwstenen komen in dit project vaak aan bod: 

 • Merkwaarden ontdekken
 • Optimaliseren marketing communicatie vanuit de merkwaarden
 • Optimaliseren van de waardepropositie en bedrijfsprocessen op basis van de nieuwe merkwaarden
 • Opbouwen / versterken sales funnel vanuit de nieuwe merkwaarden
 • Optioneel: Merkwaarden-sessies met je medewerkers 
 • Optioneel: Herziening prijs van je aanbod
 • Coaching: Begeleiding van een gecertificeerd Senior Marketing Professional

 

Pad naar succes | Mind for Marketing
Menselijke aanpak van marketing | Mind for Marketing

Kosteloos annuleren na de eerste stap 

Merkwaarden ontdekken zijn altijd de eerste stap in het traject. Als je na het zetten van deze eerste gezamenlijke stap je twijfels hebt, kun je de rest van het traject kosteloos annuleren. Dit dien je binnen 10 werkdagen na de merkwaarden-sessie kenbaar te maken bij Mind for Marketing. 

Dit levert het je op:

Wanneer je met Mind for Marketing aan de slag gaat met het creëren van een MERK-waardige organisatie, levert het je het volgende op: 

merkwaardenJe leert om bewust vanuit je (merk)waarden te werken en medewerkers aan te sturen

merkwaarden motiverenMet je (merk)waarden motiveer je je medewerkers om zich MERK-waardig te gedragen 

synergieJe kiest leveranciers en business partners, die bij je bedrijf passen 

alles kloptAlle elementen binnen je product(en) en/of dienstverlening kloppen 

vanuit de doelgroep denkenJe leert om vanuit het perspectief van je doelgroep te denken

Juiste boodschap juiste persoonDe communicatie van je bedrijf sluit aan bij de behoefte van de klant en je (merk)waarden 

uniekJe bouwt een waardevol, MERK-waardig bedrijf met een eigen sound

Ja, ik wil een MERK-waardig bedrijf

Projecten

Samen met mijn klanten heb ik al talloze MERK-waardige bedrijven en organisaties neergezet, zoals bijvoorbeeld voor Lextone, Sloop Roosendaal, Meester in Resultaat en Panoramawereld. Hun vraag, de aanpak van Mind for Marketing, hun ervaring en het resultaat vind je bij de projecten.

Bekijk de projecten

Over Mind for Marketing

Mijn naam is Renate Manders en met mijn bedrijf Mind for Marketing help ik bedrijven op het vlak van strategisch marketing, marketing- en business coaching. Ik ondersteun bedrijven en ondernemers om een MERK-waardig merk zoals Coolblue neer te zetten. Dankzij mijn inspanning leren mijn klanten, om snel de juiste keuzes voor hun business te maken en wordt het delegeren van werk ineens veel makkelijker. Daarnaast zetten we een merk neer, dat herinnerd wordt.

In een samenwerking met mij kun je op deze drie dingen rekenen: Ik heb alle nodige kennis in huis, om samen met je een MERK-waardig bedrijf te realiseren. Niet voor niets ben ik gecertificeerd Senior Marketing Professional. Daarnaast kun je bij mij een unieke aanpak op maat verwachten. Geen werk aan het lopende band, maar een aanpak die het beste in jou en je bedrijf naar boven haalt. Ten slotte, is jouw succes ook mijn succes. Daarom zal ik je bedrijf altijd behandelen, alsof het mijn bedrijf is. Ik laat je eerlijk en open de sterke en zwakke punten van je business zien, zodat we een doelgerichte en effectieve strategie neer kunnen zetten die werkt. 

Ik wil meer weten over Mind for Marketing
Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing

Dit zeggen klanten over Mind for Marketing

Bouwen aan een MERK-waardig bedrijf heeft effect op allerlei zaken, zoals ook blijkt uit de reactie van Mark Benthem van Lextone. Dit liet hij weten, nadat de MERK-waardige vacaturetekst was geplaatst:

"Heel erg bedankt voor je input. Wij hebben de vacature reeds geplaatst en hebben al meer reacties dan wij in het verleden kregen. Het werkt dus zeker positief!"

Uiteindelijk waren er niet alleen meer kandidaten. De kandidaten paste ook beter bij Lextone.

Bekijk alle referenties

Laten we kennismaken!

Ik help je graag om je bedrijfsgroei te realiseren. Neem contact op met mij voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. 

Ik wil kennismaken

Stel je vraag

Ben je benieuwd of je bij Mind for Marketing op het juiste adres bent? Stel geheel vrijblijvend je vraag en ontvang een eerlijk antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00