Een MERK-waardig bedrijf begint met heldere merkwaarden

Wil je een eigen bedrijf beginnen of je bestaande bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk, om goed naar het fundament van je business te gaan kijken. Door je merkwaarden te bepalen en marketing in het fundament van je bedrijf te implementeren, creëer je een stabiele basis voor bedrijfsgroei. Samen gaan we je merkwaarden, ook kernwaarden genoemd, ontdekken!

  • Een unieke positie in de markt
  • Neem de juiste, passende beslissingen
  • Delegeren wordt supersimpel
  • Één herkenbaar beeld binnen en buiten.
Merkwaarden |  Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Onderscheid jezelf van de rest met heldere merkwaarden

Ben je vol passie aan je bedrijf begonnen, maar merk je nu, dat je tegen bepaalde dingen aanloopt? Heb je meer moeite met het maken van de juiste keuzes voor je onderneming, het aantrekken van de juiste klanten, medewerkers of business partners en het communiceren van één heldere boodschap? Waarschijnlijk voel je de behoefte, om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat je weer vol enthousiasme en moeiteloos verder kunt groeien met je bedrijf. De oplossing? Ontdek je merkwaarden!

Hoe springen jullie eruit?

Waarom je je merkwaarden zou moeten ontdekken? Ik leg het je graag uit. Je bent die ene bloem in het veld, die duidelijk anders is dan de rest. Die bloem trekt de aandacht en is niet makkelijk te kopiëren. Die andere kleur komt door je merkwaarden: die zijn nooit te kopiëren. Maar hoe kom je erachter, wat je merkwaarden zijn? Hoe kom je erachter, waar je anders in bent ten opzichte van je concurrenten? In één ochtend laat ik je ontdekken waarin je deep down verschilt met de rest van de branche.

Merkwaarden | Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers
Merkwaarden |  Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Start vanaf de eerste rij

Het is alsof je op de eerste rij start bij een marathon. Na deze ochtend kun je snel beslissen welke kansen bij jouw bedrijf passen en welke niet. Binnen een maand zorgen we ervoor dat je gehele organisatie dit weet en vanuit deze merkwaarden acteert. Hierdoor is delegeren en loslaten ineens supersimpel. Na één jaar weten klanten je bedrijf te vinden, omdat je heel herkenbaar bent en een groot gedeelte van je klanten fungeren als ambassadeur. Dit allemaal, zonder dat je daarvoor één euro extra in je marketingcommunicatie hoeft te investeren.

Daarom gaan klanten voor het merkwaarden-traject van Mind for Marketing

Unieke positieEen unieke positie in de markt:

Door je merkwaarden te ontdekken en uit te oefenen in je bedrijfsvoering en marketing, claim je jouw eigen plek in de markt.

continu bekwaamNeem de juiste, passende beslissingen:

Je merkwaarden wijzen je de weg in het keuzeproces. Ga makkelijker voor keuzes, die bij je bedrijf en merkwaarden passen.

synergieDelegeren wordt supersimpel:

Met heldere merkwaarden kun moeiteloos delegeren, omdat je weet wie bij je bedrijf past en je merkwaarden leeft.

Eén herkenbaar beeldÉén herkenbaar beeld binnen en buiten:

Maak een einde aan verwarrende boodschappen. Je merkwaarden helpen je, om duidelijker te communiceren.

Merkwaarden | Business coach met een Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Dit kun je verwachten

Wanneer je met mij in zee gaat voor het bepalen van je merkwaarden, begeleid ik jou (en je medewerkers) door het gehele proces heen. Met mijn jarenlange ervaring in het coachen van ondernemers en bedrijven stel ik de juiste vragen, om tot de kern van je bedrijfsidentiteit te komen. Bovendien implementeer ik de nieuwe waarden in je bedrijf.

In een workshop van één dagdeel ontdekken we je waarden. Daarna werk ik de input van de workshop uit in een uitgebreide samenvatting en ontvang je tips voor de integratie van de merkwaarden in je onderneming. Mocht je deze waarden graag door willen vertalen naar je offertes, website en overige aspecten van je onderneming, heb ik ook hier uitgebreide pakketten voor.

Je verlaat het traject met een stabiele fundering voor groei, een duidelijke boodschap naar de buitenwereld en de mogelijkheid, om een unieke positie in de markt te claimen. Met mijn tips kun je dé Coolblue van jouw markt worden.

Dit levert het je op

Na het traject met Mind for Marketing:

merkwaardenWeet je wat je merkwaarden zijn

continu bekwaamWeet je, hoe je ze bewust toe kunt passen in producten, processen en communicatie

merkwaardig gedragWeet je, hoe je je medewerkers aanstuurt om ‘MERK-waardig’ gedrag te vertonen

SynergieTrek je medewerkers, strategische partners en klanten aan die bij je passen

eenduidig verhaalWordt er een eenduidig verhaal in de markt gecommuniceerd

uniekZorgen je merkwaarden ervoor, dat jullie anders zijn op een niet-kopieerbare manier

Zo ervaarden anderen de merkwaarden-sessie met Mind for Marketing:

Dit is de ervaring van Marlon Monden van Vincents over hun merkwaardensessie:

Het is zo waardevol om vanuit je merk te werken. Je weet meteen of iets wel of niet bij je concept past. Hierdoor bespaart het tijd. Je neemt mensen aan die passen bij het concept waardoor zij van nature al grotendeels het gewenste gedrag naar klanten laten zien. Je moet er zeker richting je medewerkers wel tijd in investeren, maar uiteindelijk zijn ze in staat zelfstandig 'merkwaardige' beslissingen te nemen. 

Bekijk de ervaring van andere klanten
Trots op het resultaat | Mind for Marketing
Merkwaarden | Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing | Business en Marketing coach voor MKB

Over Mind for Marketing

Mijn naam is Renate Manders-Lybeer en met mijn bedrijf Mind for Marketing help ik ondernemers o.a. om hun merkwaarden te ontdekken. Door middel van marketing- en business coaching zorgen we er samen voor, dat je dé Coolblue van jouw markt wordt. Ik help je, om marketing in het fundament van je bedrijf te implementeren en zodoende een MERK-waardig bedrijf neer te zetten.

In een samenwerking met mij kun je de volgende 3 aspecten verwachten: Ik houd mijn kennis continu up-to-date en pas de nieuwste bewezen marketingmodellen toe voor je bedrijf. Daarnaast pas ik altijd een aanpak op maat toe, want geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Dankzij mijn persoonlijke aanpak weet ik het beste in jou en je medewerkers naar boven te halen. Ten slotte, ervaar ik jouw succes als mijn succes. Daarom zal ik altijd mijn professionele mening op een eerlijke en open wijze met je delen. Samen zorgen we ervoor, dat je in je markt uit gaat blinken!

Meer weten over Mind for Marketing

Wil je je merkwaarden ontdekken? Laten we kennismaken!

Wil je een ijzersterke fundering voor je bedrijf neerzetten? Begin dan met je merkwaarden! Ik help je graag in je zoektocht naar de juiste waarden. Laten we (geheel vrijblijvend) kennismaken.

Ik wil kennismaken

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00