Met onze marketing coach verzilver jij je omzet potentieel

Je hebt niet genoeg klanten. Je wilt niet meer investeren in marketing zonder resultaat. Je voelt je bedrijf vast lopen. Met onze marketing coach leer jij, als ondernemer, hoe continu zorgt dat je steeds meer klanten krijgt en behoudt. Het resultaat een grotere en trouwere klantenkring!

  • vanuit jullie unieke karakter
  • samen met expert
  • stapsgewijze aanpak

Met onze marketing coach bouw je structureel aan je klantenkring

Voor veel ondernemers is het krijgen van genoeg klanten een dagelijkse struggle. Ze krijgen uit hun marketingactiviteiten niet genoeg leads. Als ze externe partijen inschakelen levert dat te weinig op. De frustratie en wanhoop groeit. Er zit meer potentieel in je bedrijf en je wil het graag verzilveren. Kies je voor onze marketing coach, dan kies je voor een structurele oplossing. We leren je datgene wat je moet weten, zodat je marketing wel leads opleveren, ongeacht of jullie het in-huis doen of uitbesteed. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het behoud van klanten en zorgen dat zij zo enthousiast worden dat ze nieuwe klanten aandragen. 

Marketing coach Renate Manders SMP van Mind for Marketing coacht ondernemers uit Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Tilburg, Dordrecht, Oosterhout
Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing | Dé business en marketing coach voor MKB in Breda, Roosendaal, Dordrecht en Oosterhout

Samen bouwen aan een royale klantenkring

Mind for Marketing helpt als marketing coach ondernemers hun klantreis op orde te krijgen. Met als resultaat dat:

  • deze leads, klanten, fans en ambassadeurs oplevert
  • meer mond-tot-mond reclame
  • een hoger rendement uit je marketingbudget
  • leads die 'automatisch' binnenkomen

We doen dit op zo’n manier dat je in toekomst soortgelijke uitdagingen zelfstandig oplost.

Maak kennis

Zo ervaren onze klanten onze marketing coach

Dit is de ervaring van Dymphina Jooren: Voor de 2e editie van mijn kookboek EET PUUR GELUK, zocht ik een strateeg die mij meer over marketing kon leren. Ik heb Renate gemaild. Ik kreeg een uitgebreid en helder bericht terug. Renate weet elke stap die hierin te maken is helder en met voorbeelden weer te geven, zodat je daarmee zelf gemakkelijk aan de slag kan. Ik neem 1 op 1 les, zoals ik het noem en ben meer dan tevreden.

Lees meer referenties of klik hier om de projecten te bekijken.

Mind for Marketing | Dé marketing coach voor MKB uit Etten-Leur, Breda , Roosendaal, Dordrecht, Oosterhout

Waarom Mind for Marketing als marketing coach?

Renate Manders SMP is binnen Mind for Marketing de marketing coach. Door haar kennis en ervaring als businesscoach en strategisch marketeer, weet ze wat er nodig is om jullie klantreis optimaal af te stemmen op jullie doelgroep én hoe je dit organiseert in jullie organisatie. Met of zonder externe business partners. Daarnaast onderstreept haar aanpak onze waarden.

kernwaarden mind for marketing uniek merkwaardenJouw bedrijf heeft zijn eigen unieke kracht.  Daar hoort ook een eigen aanpak bij. 

kernwaarden synergie Mind for marketing merkwaardenWe brengen jullie én onze expertise samen. Zo ontstaat er meerwaarde.

kernwaarden stapsgewijs mind for marketing merkwaardenDe concrete stappen en praktische handvatten zorgen voor vooruitgang en resultaat.

 

Onze aanpak

Stap 1: Vrijblijvend kennismaken

Je plant een vrijblijvend kennismakingsafspraak in. We maken kennis en bespreken je uitdaging. Bij een wederzijdse klik en als Mind for Marketing de juiste partij is, starten we de samenwerking voor 3 maanden op.

Stap 2:  Klantreis verbeteren 

We werken veel met een totale aanpak om de klantreis te verbeteren. Deze bestaat uit 3 sessies van één dagdeel:

  • Persona in beeld
  • Ontwerp de klantreis
  • Uitwerking klantreis

Daarnaast ontvang je verschillende hulpmiddelen waarmee we aan de slag gaan, zoals werkboek SEO (search engine optimalisatie), templates voor de website o.b.v. beïnvloeding, boek Online Beïnvloeding, template voor contentkalender, template voor het meten van resultaten en evalueren van de klantreis, advies en briefing voor extra betaalde zichtbaarheid (offline of online).

Optioneel: Extra handen nodig

Je wilt kwaliteit én resultaten. Je laat het liever doen dan dat je het zelf doet.  Extra handen zijn welkom. Ook dan staat Mind for Marketing voor je klaar. Afhankelijk van wat er nodig is, zorgen wij dat de marketingwerkzaamheden worden gedaan of sturen intern je organisatie en extern je business partners aan.

Stap 3:  Klantreis implementeren

Als stap 2 is afgerond, is het tijd voor een tussentijdse evaluatie. Dan begint ook de uitrol, bijsturen en finetuning van de klantreis. We monitoren nog 9 weken de resultaten en sturen bij waar nodig. Dit doen we door wekelijks telefonisch update en bijstuur gesprek in te plannen. Aan het eind van het traject evalueren we de samenwerking. Voor resultaten is het aan het eind van stap 2 vaak nog te vroeg. 

Maak kennis

Meer weten over Mind for Marketing?

Ik ben Renate Manders-Lybeer SMP, opgeleid businesscoach, een gecertificeerd strategisch marketeer en ondernemer. Deze combinatie geeft mij een breed pallet van kennis, vaardigheden en ervaring. Deze heb ik verwerkt in onze diensten. Te vaak zie ik bedrijven onnodig failliet gaan. De ellende die dat veroorzaakt, raakt me. Daarom ben ik in 2015 Mind for Marketing gestart. Sindsdien begeleid ik, als businesscoach, ondernemers richting hun toekomstbeeld. Het opschalen van zijn business door een royale klantenkring is hier een onderdeel van. Samen bouwen we aan waardevolle en wendbare ondernemingen voor onze wereld. 

Wil jij bouwen aan jouw unieke bedrijf zodat het waardevol en wendbaar is en blijft? 

Marketing coach Renate Manders SMP | business coach met Mind for Marketing voor MKB Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Oosterhout, Tilburg, Dordrecht

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00