Op zoek naar een freelance strategisch marketeer?

Zoek je een ervaren freelance marketing specialist? Samen lossen we jullie marketing vraagstukken op en realiseren de marketing projecten.

Ik wil kennismaken
 • Strategisch, synergetisch en structureel je doelen realiseren
 • Gecertificeerd Senior Marketing Professional
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Omvangrijk portfolio voorhanden

Dé Coolblue van je branche worden

Is je bedrijf toe aan groei? Heb je een operationele marketing-afdeling bestaande uit bijvoorbeeld copywriters, een communicatie manager en een social media manager? Zoek je een marketing strateeg, die je operationele marketeers aanstuurt en focus aanbrengt in je marketing? Die je visie doorvertaalt naar een ijzersterke marketingstrategie? Ik help je graag verder. Als freelance strategisch marketeer maak ik van bedrijven ‘Coolblue-waardige’ merken! 

Ondernemer | Mind for Marketing
Ondernemer | Mind for Marketing

Breng focus aan in je marketingstrategie met Mind for Marketing

Herken je dit? Je bent ondernemer of account- of HR-manager van je bedrijf en jullie zijn erachter gekomen, dat nog meer uit jullie marketing te halen valt. Maar hoe? Je hebt al kanjers in dienst op het vlak van operationeel marketing, maar ze beschikken nog niet over de nodige kennis, om een effectieve marketingstrategie neer te zetten, die toekomstgericht en MERK-waardig is. Daarnaast wil je niet, dat hun waardevolle tijd verspild wordt aan het verdiepen in strategisch marketing. Je weet namelijk niet, of dit je iets gaat opleveren en wilt het liever meteen goed aanpakken. Echter, heb je niet de behoefte om meteen iemand fulltime hiervoor in dienst te nemen. Daarom zoek je nu naar een freelance strategisch marketeer, die je (tijdelijk) met dit vraagstuk kan helpen. 

In je zoektocht naar een strategisch marketeer kom je talloze professionals tegen, maar hoe weet je nu, wie het best bij je bedrijf past en al je doelen kan realiseren? Je zoekt iemand met een breed portfolio en goede referenties. Iemand die alle trucjes en kneepjes van het vak kent en aantoonbare ervaring heeft. Immers wil je je budget goed besteden. Dit kan een grote uitdaging zijn. Met mij ben je van de bovengenoemde onderdelen verzekerd. 

Manager op zoek naar marketeer | Mind for Marketing
Renate Manders SMP | Mind for Marketing

Als senior marketing professional en strategisch marketeer heb ik al talloze bedrijven met de bovenstaande uitdaging mogen helpen. Met mijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van marketing- en business coaching maak ik van je bedrijf een Coolblue-waardig merk. Ik vertaal je visie door naar een effectieve marketingstrategie en geef je marketing-team de juiste handvatten. Met mijn tips zorgen we ervoor, dat je met marketing in je fundament de juiste leads aantrekt en zodoende effectief kunt groeien.  

Ik wil kennismaken

Daarom kiezen klanten voor Mind for Marketing

Senior Marketing Professional - continu bekwaam | Mind for MarketingGecertificeerd Senior Marketing Professional:

Ik houd mijn kennis continu up-to-date en zorg ervoor dat je dé Coolblue van jouw markt wordt. 

veel ervaring, kennis en projecten | Mind for MarketingOmvangrijk portfolio voorhanden:

Door mijn jarenlange ervaring als strategisch marketeer heb ik een uitgebreid portfolio met inspirerende en merkwaardige projecten. 

Uniek | Mind for MarketingOntvang een strategie op maat:

Elk bedrijf is uniek en daarom werk ik altijd met een aanpak op maat, die je bedrijf naar het volgende niveau tilt en waar we je ultieme potentie benutten. 

Stapsgewijs | Mind for MarketingStrategisch, synergisch en structureel je doelen realiseren:

Door middel van een duidelijke strategie, die ondersteund wordt door bewezen theorieën, behalen we structureel al je (marketing-)doelen. 

Dit kun je verwachten

Als je voor Mind for Marketing als strategisch marketeer kiest, gaan we samen op zoek naar een aanpak op maat, die bij je bedrijf en medewerkers past. Dit kan per opdrachtgever veel variëren, aangezien elk marketing project en bedrijf anders is en dit een unieke methodiek vergt. Wellicht voel je als opdrachtgever de drang, om regelmatig betrokken te worden bij het proces, zodat je ervan kunt leren. Bovendien ontvang je graag feedback vanuit een ongebonden expert. Deze expert moet ook in staat zijn, om je team vanuit de afgesproken strategie in beweging te krijgen, zodat de nodige acties voor het realiseren van een MERK-waardig bedrijf uitgevoerd worden.  

Menselijke aanpak van marketing| Mind for Marketing
Uniek pad naar succes | Mind for Marketing

Met Mind for Marketing ben je verzekerd van een synergetische en persoonlijke aanpak, waarin je behoeften als onderneming centraal staan. In een open en langdurige samenwerking analyseren we je huidige situatie en ga ik aan de slag met je marketingstrategie. Vanuit je visie en merkwaarden ontwikkel ik een concrete strategie. Tijdens onze regelmatige overleg- en feedback-momenten neem ik je mee in het proces. Als strategisch marketeer werk ik met de nieuwste, bewezen theorieën op het vlak van marketing en deze kennis deel ik graag met jou en je medewerkers. Daardoor kun je begrijpen, waarom we voor bepaalde stappen in de strategie hebben gekozen en kun je deze kennis in de toekomst zelf toepassen. Samen zorgen we ervoor, dat je bedrijf nóg harder gaat groeien! 

Ik wil kennismaken

Dit levert het je op:

Wanneer je voor mij als strategisch marketeer kiest, levert het je het volgende op: 

visie tot realisatieWe bouwen structureel aan je visie en merk 

stapsgewijs marketingbeleidEen consistent en consequent marketingbeleid

synergie met medewerkers en business partnersGoede ondersteuning richting je marketing-medewerkers en business partners

Unieke aanpak op maat | Mind for MarketingEen aanpak op maat, die je sterke kanten naar voren brengt

continu bekwaamEen langdurige en open samenwerking met een ervaren professional 

Ik wil kennismaken

Projecten

Ik ben enorm trots op wat ik met en voor mijn klanten heb bereikt. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van projecten, waar ik aan heb gewerkt:  

 • Projectleider en -coördinator nieuw event (bekijk het filmpje hiernaast)
 • Merkwaarden ontdekken en implementeren
 • Review website en tips voor optimalisatie van de conversie
 • Review nieuwe website voor oplevering
 • Conversie gerichte website teksten schrijven (i.s.m. AKhelpt)

 

Bekijk alle projecten

Over Mind for Marketing

Ik ben Renate Manders-Lybeer en als strategisch marketeer ondersteun ik met mijn bedrijf Mind for Marketing bedrijven op het vlak van marketing- & business coaching. Samen zorgen we ervoor, dat je bedrijf dé Coolblue van jouw markt wordt. Door marketing in het fundament van je bedrijf te implementeren met een effectieve marketingstrategie, zetten we samen een MERK-waardig bedrijf neer. 

De volgende 3 dingen kun je van mij verwachten, wanneer we samenwerken: Ten eerste, vind ik het up-to-date-houden van mijn kennis cruciaal. Alleen door continu op de hoogte te zijn van de beste bewezen marketing theorieën, kan ik de marketing van je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ten tweede, werk ik altijd met een aanpak op maat, die bij jou en je bedrijf past. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde en elk bedrijf verdient daarom een unieke aanpak. Met mijn persoonlijke aanpak haal ik het beste in jou, je bedrijf en je medewerkers naar boven. Ten slotte, zie ik jouw bedrijf als mijn bedrijf. Dit houdt in, dat ik pas tevreden ben, als jij succesvol bent met de door mij toegepaste tips. Daarom zet ik mij 110% in voor je bedrijf en succes en zal ik de sterke en zwakke punten van je bedrijf eerlijk en open met je communiceren. Samen zetten we een krachtige en effectieve marketingstrategie neer die werkt. 

Ik wil meer weten over Renate
Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing
Trots op het resultaat

Dit zeggen andere ondernemers over Mind for Marketing

Jamie Roks, kansenschepper vanuit de Gemeente Etten-Leur:

Het is Renate gelukt om als één van de projectleiders ervoor te zorgen dat het ZZP Only event een succes werd! Vanuit de werkgroep is een idee voor een evenement ontstaan en Renate heeft met haar expertise dit vertaald naar een gezamenlijke visie. Die visie heeft ze vertaald naar een succesvolle realisatie.  Zoals Renate aangeeft "waar een wil is, is een weg". En dat is zeker zo. 

Het resultaat

 • Op 6 april 2017 vond het eerste ZZP Only event plaats. In 2018 is het event succesvol herhaald
 • Zowel alle netwerkorganisatis als de meer dan 120 zzpérs waren aanwezig en enthousiast over de avond 
Bekijk de ervaring van klanten

Mind for Marketing als strategisch marketeer inhuren? Neem contact op!

Lijkt het je leuk, om kennis te maken met mij? Laten we samen kijken, wat ik voor je bedrijf kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact op. 

Ik wil kennismaken

Stel je vraag

Ben je benieuwd of je bij Mind for Marketing op het juiste adres bent? Stel geheel vrijblijvend je vraag en ontvang een eerlijk antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00