Jouw visie realiseren in een waardevol toekomstbestendig bedrijf

Met mij als Business & Marketing coach realiseren we samen JOUW visie. Vanuit jouw visie en meteen ijzersterke strategie gaan we bouwen. Aan alle elementen in je bedrijf: je merk, je bedrijfscultuur, de processen, je marketing, je product ontwikkeling. Niet alleen! Nee, met je medewerkers.

Maak vrijblijvend kennis
 • Een ijzersterke strategie naar je visie
 • Opvallend uitblinken in je markt
 • Een stevige fundering onder je bedrijf

Vraag jij je af ‘Hoe je jouw visie kan realiseren?’

Je bedrijf bestaat al een aantal jaar en je hebt tevreden klanten. Je visie waar je naar toe en wat je voor de wereld wilt betekenen wordt duidelijker. Alleen hoe ga je dan nu doen? Hoe krijg je medewerkers mee in deze visie? Dat ze het snappen, even enthousiast zijn als jij en eraan willen bijdragen. Je visie vraagt op termijn andere vaardigheden van jou als ondernemer en van jouw organisatie. Je hoeft het niet alleen te doen. Doe het samen met je medewerkers. Op een manier die effectief is én bij jullie past?

Je wilt niet over een paar jaar tot de conclusie komen, dat je bedrijf zich niet ontwikkeld in de richting van je visie. Dat het je alleen maar energie kost en je te veel tijd, energie en geld hebt geïnvesteerd in de verkeerde mensen en initiatieven.

Mind for Marketing | Dé Business & Marketing Coach voor MKB | Je strategie en marketing professionaliseren
Mind for Marketing | Dé Business & Marketing Coach voor MKB | Je strategie en marketing professionaliseren

Wil jij je vanuit jouw visie het verschil maken?

Het resultaat van mijn werk zijn waardevolle toekomstbestendige bedrijven. Bedrijven met de focus op ‘waardevol zijn voor klanten en de wereld op een MERKwaardig onderscheidende manier’. Deze bedrijven groeien bijna automatisch.

Met je visie en je merkwaarden als fundament, kun je je bedrijf ontwikkelen in de richting van je visie, terwijl je een stabiele basis creërt. We bouwen samen aan een MERK-waardige organisatie. Hierdoor maakt iedereen in de organisatie makkelijker de juiste keuzes. Hierdoor wordt het makkelijker om zaken met vertrouwen los te laten. Zo komt er meer ruimte om te bouwen aan je bedrijf en stappen te zetten in de richting van je visie. Een MERK-waardige bedrijf met een heldere visie is waardevol. Niet alleen voor je klanten, je medewerkers en jezelf, maar ook als je het uiteindelijk wilt verkopen. Wil jij vanuit jouw visie het verschil maken én het niet alleen doen?

Maak vrijblijvend kennis

Waarom Mind for Marketing als business & marketing coach?

uniek fundament van je bedrijf(Merk)waarden in je fundament implementeren: Je (merk)waarden worden een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering en helpen je in het maken van de juiste keuzes. 

merkwaardig gedragMERK-waardige medewerkers: Met een MERK-waardig bedrijf motiveer je je medewerkers, om zich MERK-waardig te gedragen. 

merkwaardige communicatieMERK-waardige communicatie: Met heldere (merk)waarden kun jij één duidelijke boodschap naar de buitenwereld communiceren en dit zorgt ervoor, dat je makkelijker onthouden wordt. 

Praktische handvatten en actiesPraktische handvatten en acties: Mind for Marketing begeleidt je door het gehele proces en legt in concrete stappen uit wat er moet gebeuren, om je bedrijf te laten groeien. 

continu bijsturen tot alles kloptContinu bijsturen tot alles klopt: Het optimaliseren van je marketing en bedrijf in zijn geheel staat centraal in het proces en we sturen continu bij tot alles klopt. 

continu bekwaamUp-to-date kennis van een gecertificeerd Senior Marketing Professional. Ik help je met mijn kennis op het vlak van marketing & business coaching, om jouw marketing en bedrijf verder te professionaliseren. 

Maak vrijblijvend kennis

Heb je voorbeelden van andere klanten?

Samen met mijn klanten heb ik al talloze MERK-waardige bedrijven en organisaties neergezet, zoals bijvoorbeeld voor Lextone, Sloop Roosendaal, Meester in Resultaat en Panoramawereld. Hun vraag, de aanpak van Mind for Marketing, hun ervaring en het resultaat vind je bij de projecten.

Bekijk deze projecten

Wat zeggen klanten over deze dienst?

Bouwen aan een MERK-waardig bedrijf heeft effect op allerlei zaken, zoals ook blijkt uit de reactie van Mark Benthem van Lextone. Dit liet hij weten, nadat de MERK-waardige vacaturetekst was geplaatst:

"Heel erg bedankt voor je input. Wij hebben de vacature reeds geplaatst en hebben al meer reacties dan wij in het verleden kregen. Het werkt dus zeker positief!"

Uiteindelijk waren er niet alleen meer kandidaten. De kandidaten pasten ook beter bij Lextone.

Bekijk alle referenties
Mind for Marketing | Dé Business & Marketing Coach voor MKB | Je strategie en marketing professionaliseren
 Mind for Marketing | Dé Business & Marketing coach voor MKB |Je visie realiseren

Wat kan je verwachten als we aan de slag gaan?

Na het kennismakingsgesprek volgt een op maat gemaakt te offerte. Daarin staan de stappen op basis van jouw visie en jouw bedrijf hetgeen die we samen gaan zetten zodat jouw groeiplannen werkelijkheid worden. De volgende bouwstenen komen in dit project vaak aan bod: 

 • Visie scherp stellen
 • Merkwaarden ontdekken
 • Optimaliseren marketing communicatie vanuit de merkwaarden
 • Optimaliseren van de waardepropositie en bedrijfsprocessen op basis van de nieuwe merkwaarden
 • Opbouwen / versterken sales funnel vanuit de nieuwe merkwaarden
 • Optioneel: Merkwaarden-sessies met je medewerkers (i.s.m. Business Provit)
 • Optioneel: Herziening prijs van je aanbod
 • Optioneel: Coördinatie marketing & marketingcommunicatie
 • Optioneel: Coaching marketingmedewerker(s)
 • Coaching van strategie tot het gewenste resultaat: Begeleiding door een gecertificeerd Senior Marketing Professional

 

Meer weten over Mind for Marketing?

Ik ben Renate Manders-Lybeer SMP, een gecertificeerd strategisch marketeer. Sinds 2015 begeleid ik, als business & marketing coach, ondernemers en managementteams van kleine ondernemingen op het gebied van strategie & marketing.

Mind for Marketing is meer dan een marketing advies bureau. Als coach sta ik naast mijn klanten en help ze alle doelen te bereiken. Ik geloof in mijn klant, hun unieke kwaliteiten en haal deze naar boven, waardoor ze hun visie zo effectief mogelijk kunnen realiseren.

Past dit bij jou en jouw bedrijf? Dan ontmoet ik jullie graag!  

Maak vrijblijvend kennis
Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing | Dé business & marketing coach voor MKB

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00