Jullie visie realiseren in een waardevol toekomstbestendig bedrijf

Met mij als Business & Marketing coach realiseren we samen JULLIE visie. Vanuit jullie visie, waardevolle producten en diensten en met jullie medewerkers werken we aan een ijzersterk fundament onder jullie organisatie. Zo maken jullie impact. Niet alleen voor jullie zelf en jullie klanten, maar ook voor jullie medewerkers en de wereld.

  • Een ijzersterke strategie naar je visie
  • Opvallend uitblinken in je markt
  • Een stevige fundering onder je bedrijf

Hoe gaan jullie je visie realiseren?

Jullie bedrijf bestaat al een aantal jaar. Jullie klanten zijn tevreden. Het is duidelijk waar jullie naar toe willen en wat jullie met je bedrijf voor de wereld wil betekenen. Alleen hoe gaan jullie dat realiseren? Jullie worden geleefd door de waan van de dag. Er lijkt te weinig tijd. Jullie stoeien met de vraag hoe je jullie medewerkers mee krijgt in deze transitie? Dat ze het snappen, even enthousiast zijn als jullie én eraan willen bijdragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Doe het samen op een manier die effectief is én bij jullie past.

Jullie willen niet over een paar jaar tot de conclusie komen, dat jullie bedrijf zich niet ontwikkeld in de richting van jullie visie. Dat het jullie alleen maar energie kost en jullie te veel tijd, energie en geld hebt geïnvesteerd in de verkeerde mensen en initiatieven.

Mind for Marketing | Dé Business & Marketing Coach voor MKB | Je strategie en marketing professionaliseren
Mind for Marketing | Dé Business & Marketing Coach voor MKB | Je strategie en marketing professionaliseren

Willen jullie vanuit jullie visie het verschil maken?

Het resultaat van mijn werk zijn waardevolle toekomstbestendige bedrijven. Bedrijven met de focus op ‘waardevol zijn voor klanten en de wereld op een MERKwaardig onderscheidende manier’. Deze bedrijven groeien bijna automatisch.

Met jullie visie en jullie merkwaarden als fundament, kun je jullie bedrijf ontwikkelen in de richting van jullie visie, terwijl je een stabiele basis creëert. We bouwen samen aan een MERK-waardige organisatie. Hierdoor maakt iedereen in de organisatie makkelijker de juiste keuzes. Hierdoor wordt het makkelijker om zaken met vertrouwen los te laten. Zo komt er meer ruimte om te bouwen aan jullie bedrijf en stappen te zetten in de richting van jullie visie. Een MERK-waardige bedrijf met een heldere visie is waardevol. Niet alleen voor jullie klanten, jullie medewerkers en jullie bedrijf, maar ook als je het uiteindelijk wilt doorgeven aan de volgende generatie. Willen jullie vanuit jullie visie het verschil maken én het niet alleen doen?

Vrijblijvend kennismaken

Waarom Mind for Marketing als business & marketing coach?

uniek fundament van je bedrijf(Merk)waarden in je fundament implementeren: Jullie (merk)waarden worden een belangrijk onderdeel van jullie bedrijfsvoering en helpen jullie in het maken van de juiste keuzes. 

merkwaardig gedragMERK-waardige medewerkers: Met een MERK-waardig bedrijf motiveren jullie je medewerkers, om zich MERK-waardig te gedragen. 

merkwaardige communicatieMERK-waardige communicatie: Met heldere (merk)waarden kun jullie één duidelijke boodschap intern én naar de buitenwereld communiceren. Dit zorgt ervoor, dat jullie makkelijker onthouden worden.

Praktische handvatten en actiesPraktische handvatten en acties: Mind for Marketing begeleidt jullie door het gehele proces en legt in concrete stappen uit wat er moet gebeuren, om jullie bedrijf te laten groeien. 

continu bijsturen tot alles kloptContinu bijsturen tot alles klopt: Het optimaliseren van je marketing en bedrijf in zijn geheel staat centraal in het proces. Hiervoor gebruikt Mind for Marketing het MKB canvas. We sturen continu bij tot alles klopt.

 

continu bekwaamUp-to-date kennis van een gecertificeerd Senior Marketing Professional en partner van Businesscoach Nederland.  Ik werk samen met andere business coaches en professionals als dat beter is voor jullie.

Heb je voorbeelden van andere klanten?

Samen met mijn klanten heb ik al talloze MERK-waardige bedrijven en organisaties neergezet, zoals bijvoorbeeld voor Lextone, Sloop Roosendaal, Meester in Resultaat en Panoramawereld. Hun vraag, de aanpak van Mind for Marketing, hun ervaring en het resultaat vind je bij de projecten.

Bekijk deze projecten

Wat zeggen klanten over deze dienst?

Bouwen aan een MERK-waardig bedrijf heeft effect op allerlei zaken, zoals ook blijkt uit de reactie van Mark Benthem van Lextone. Dit liet hij weten, nadat de MERK-waardige vacaturetekst was geplaatst:

"Heel erg bedankt voor je input. Wij hebben de vacature reeds geplaatst en hebben al meer reacties dan wij in het verleden kregen. Het werkt dus zeker positief!"

Uiteindelijk waren er niet alleen meer kandidaten. De kandidaten pasten ook beter bij Lextone.

Bekijk alle referenties
Mind for Marketing | Dé Business & Marketing Coach voor MKB | Je strategie en marketing professionaliseren

Wat kan je verwachten als we aan de slag gaan?

Stap 1: Vrijblijvend kennismaken

Je plant een vrijblijvend kennismakingsafspraak in. Bij een wederzijdse klik, starten we met stap 2.

Stap 2: Een groeigesprek of strategische sessie met business analyse in

Ik start altijd met een business analyse. Dit geeft inzicht in de zaken die goed gaan en waar verbetering nodig is. Bovendien helpt het om prioriteiten te stellen. De business analyse bestaat uit een MKB-scan of ZZP-scan. Dit is een vragenlijst met 45 vragen over alle onderdelen van jullie bedrijf. Invullen kost ongeveer 15 minuten. Vervolgens ontvang je een prestatierapport in je mailbox. In dit rapport een business analyse, waarin zaken die goed gaan, groeikansen, uitdagingen en prioriteiten worden aangegeven. In een vervolggesprek gaan we dieper in op de groeikansen en bottlenecks.

Sta je als ondernemer alleen aan het stuur, dan gebeurt dit in een één-op-één groeigesprek. Zijn er bij jullie meerdere managementleden? Dan vult iedereen de MKB-scan in. Je kan je voorstellen, dat ieder MT-lid net een beetje anders tegen bepaalde zaken aankijkt. Daarom bespreken we de gezamenlijke resultaten niet één op één in een groeigesprek, maar tijdens een strategische sessie van een dagdeel. Hieruit ontstaat een gezamenlijke plan van aanpak voor jullie top drie prioriteiten. Dit houdt focus bedrijfsbreed.

Je krijgt scherper in beeld waar jullie moeten beginnen, wat jullie kunnen doen om jullie bedrijf te verbeteren en het resultaat te creëren wat jullie graag willen. Daarnaast is direct duidelijk of Renate de juiste businesscoach is voor jullie. Een businesscoach met een ander specialisme die jullie beter kan eerst kan helpen. Geen probleem vanuit businesscoach.nl ken ik mijn businessscoach collega's en weet wie er jullie het beste kan helpen.

Stap 3:  Samen aan de slag

Als na het groeigesprek blijkt dat ik de beste businesscoach ben om jullie te helpen, ontvang je een voorstel op maat om samen aan de slag te gaan. We maken gezamenlijke concrete stappenplannen die zorgen voor verbetering en leiden naar het gewenste resultaat en jullie visie.

Vrijblijvend kennismaken

Meer weten over Mind for Marketing?

Ik ben Renate Manders-Lybeer SMP, een gecertificeerd strategisch marketeer en partner van Businesscoach Nederland. Sinds 2015 begeleid ik, als business & marketing coach, ondernemers en managementteams van kleine ondernemingen op het gebied van strategie & marketing. Sinds 2021 richt ik me volledig op ondernemers die, net als Mind for Marketing streven naar een duurzamere en socialere wereld.

Mind for Marketing is meer dan een marketing advies bureau. Ik ben de business coach voor de ondernemer of management team. Daarnaast ben ik indien nodig ook onderdeel van het team van mijn klanten, hun strategische marketeer. Ik zorg dat hun bedrijf waardevoller wordt door hun marketing. Ik geloof in mijn klant, hun unieke kwaliteiten en haal deze naar boven, waardoor ze hun visie kunnen realiseren.

Past dit bij jullie en jullie bedrijf?    

Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing | Dé business & marketing coach voor MKB

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00