"

Renate heeft mijn ideeën uit mijn hoofd weten te krijgen en concreet gemaakt.

Esther de Vroomen Miss Troubleshooter
Esther de Vroomen

Miss Troubleshooter

Miss Troubleshooter: Groeien op een niet-traditionele manier

De droom van Esther de Vroomen van Miss Troubleshooter is Miss Troubleshooter te laten uitgroeien van een lokaal initatief naar landelijk actief. Met deze droom kwam ze in eind 2016 bij Mind for Marketing. Samen gingen we aan de slag en dit was haar ervaring:

Het was intensief en zeer succesvol! Renate heeft mijn ideeën uit mijn hoofd weten te krijgen en concreet gemaakt. Elke keer zette we een concrete stap en gingen we met behapbare brokken aan de slag. Ze keek kritisch naar de haalbaarheid of het 'klopte' en of het verkoopbaar zou zijn. Ze stuurde feilloos bij, paste zich aan mijn tempo aan en gaf goed inzicht in mijn ideeën en de bijbehorende financiën. Het is heel fijn en waardevol om samen met Renate aan je bedrijf te werken en het te zien ontwikkelen. Met gerichte opdrachten aan de slag te gaan, die helpen het meer vorm te geven. Alles komt nu goed samen en sluit op elkaar aan om elkaar te versterken. Zonder de stok achter de deur, de fijne spar momenten en de kritische 'frisse blikken' was het me niet gelukt om zo snel te komen waar ik nu sta. Renate, enorm bedankt voor je inzet, hulp en geduld!!

Klik hier om meer te weten te komen over dit project

Ik wil kennismaken

Meer referenties

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK

"Zij heeft mij marketingkennis bijgebracht en een marketingplan gemaakt om binnen een jaar de nieuwe business op te bouwen

Martijn van Dam Datareported
Martijn van Dam

Datareported

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00