"

“Renate is als coach duidelijk doel- en resultaatgericht”

Liesbeth Aarts Balance in Body & Mind
Liesbeth Aarts

Balance in Body & Mind

Renate is als coach duidelijk doel- en resultaatgericht.

Renate is als coach duidelijk doel- en resultaatgericht en dat is heel prima. In haar coaching is ze vooral heel erg praktisch en concreet en dat sluit heel erg bij mij werkwijze aan zoals ik ben. 

Ik was niet zeker van mezelf. Ik kwam uit een burn-out situatie en dat heeft tijd gekost om er goed van te herstellen. Tijdens het traject met Renate heb ik mezelf weer teruggevonden en ben een stuk zelfverzekerder geworden en mijn veerkracht en incasseringsvermogen is gelukkig veel groter geworden. Doordat ik  in het begin van het traject nog niet voor 100% hersteld was van mijn burn-out heeft dit wel invloed gehad op het traject. Dat is jammer. Ik heb ervan geleerd niet te lang te blijven hangen in een situatie maar doorgaan. Gelukkig heb ik mijn zelfvertrouwen weer voor het grotendeels terug gekregen of beter gezegd ontwikkeld dat ik beter weet wie ik ben wat ik kan en wil.

Klik hier om meer te weten te komen over dit project

Ik wil kennismaken

Meer referenties

"We hebben al meer reacties dan in het verleden gekregen

Mark Benthem Lextone
Mark Benthem

Lextone

"Het zou mij veel tijd en energie bespaard hebben als ik dit direct bij het opstarten van Business Blog School had gedaan.

Jessie van Loon Business Blog School
Jessie van Loon

Business Blog School

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00