"

Tijdens één gesprek vielen de puzzelstukjes op zijn plaats.

Amanda Feckler Bedrijf in oprichting
Amanda Feckler

Bedrijf in oprichting

Gedurende het gesprek vielen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats

Ik heb met Renate een hele nuttige sparring sessie gehad met betrekking tot mijn business concept. In ons gesprek deelde zij haar visie op mijn concept en kwam ze met verschillende ideeën ter aanscherping van het concept. Slechts op basis van één mail die ik haar stuurde met mijn basisconcept. Ook stelde ze me kritische vragen waar ik niet eerder over na had gedacht en gedurende het gesprek vielen er voor mij steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats over wat ik wel en niet wil.

Daarnaast stipte ze ook goed aan wat er belangrijk is in deze fase van conceptontwikkeling en waar je allemaal aan moet denken. Zo een gesprek met veel ideeën en tips veroorzaakte kan wat overweldigend zijn (in positieve zin), dit voelde Renate goed aan en loste ze op door gestructureerd met een stappenplan te komen met duidelijk aangegeven waar te beginnen en op te volgen.

Samengevat: Renate wil je echt helpen, dat merk je aan haar enthousiasme. Daarnaast is ze creatief in oplossingen en tegelijkertijd pragmatisch en eerlijk. Haar expertise komt terug in de tips en oplossingen die ze aandraagt. En ik vind het fijn dat ze op een heldere, rustige manier communiceert. Mocht je als beginnende ondernemer nadenken over een (gratis!) sparringsessie met Renate kan ik haar zeker aanbevelen! 

Klik hier om meer te weten te komen over concept ontwikkeling & lancering

Ik wil het zelf ervaren met een gratis sparring sessie

Meer referenties

"“Ik heb waardevolle beslissingen gemaakt rondom de pricing van mijn producten.”

Anne Kathrin Walter AKhelpt
Anne Kathrin Walter

AKhelpt

"Het zou mij veel tijd en energie bespaard hebben als ik dit direct bij het opstarten van Business Blog School had gedaan.

Jessie van Loon Business Blog School
Jessie van Loon

Business Blog School

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00