Mini-workshop merkwaarden ontdekken op ZZP Only event

De vraag:

De vraag kwam om een inhoudelijke presentatie te geven over een relevant marketingonderwerp. Het is een mini-workshop over je merkwaarden ontdekken geworden. 

De aanpak: Verbinden vanuit je (merk)waarden

Het thema van het event was verbinding. Onder de titel: "Verbinden vanuit je (merk)waarden" nam ik de aanwezigen mee, door de methode en vervolgens gingen ze in kleine groepje zelf aan de slag om hun eigen merkwaarden te ontdekken. De workshop mocht niet langer dan 20 minuten duren, vandaar dat alleen de eerste stap gezet kon worden. 

workshop merkwaarden ontdekken | Mind for Marketing

De ervaring

De aanwezigen werden geprikkeld om na te denken over hun eigen merkwaarden en daarmee hun onderscheidend vermogen. Dit bleek toch behoorlijk lastig te zijn. In de workshop hebben ze een eerste aanzet gemaakt. De praktische inslag van de workshop en de mogelijkheid om te werken aan het ontdekken van hun eigen merkwaarden werd erg gewaardeerd door startende en gevestigde zzp'ers. De workshop werd als erg leuk en leerzaam ervaren door de deelnemers.

Het resultaat

De aanwezigen gingen naar huis met hun eerste aanzet voor hun merkwaarden en de kennis hoe ze deze verder konden ontdekken.

Is dit interessant voor jouw klanten of netwerkbijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.

Stel je vraag

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Merkwaarden

Wil je een eigen bedrijf beginnen of je bestaande bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk, om goed naar het fundament van je business te gaan kijken. Door je merkwaarden te bepalen en marketin...

Marketeer inhuren

Zoek je een ervaren freelance marketeer? Voor een structurele samenwerking de gewenste groei of doelstelling te bepalen of ondersteuning bij een specifiek marketingthema of project in jullie organi...

Gerelateerde referenties

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK

"Ze verdiept zich echt in mijn onderneming

Manon de Jong Pamba Bags
Manon de Jong

Pamba Bags

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00