Zomerondernemer: gastcollege marketing

Zomerondernemers

De vraag: een praktische marketing gastcollege

ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 23 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken en na afloop bepalen  ze zelf of ze verder gaan met hun bedrijf. De vraag vanuit ZomerOndernemers: kun je een gastcollege geven over marketing met een simpele praktische insteek, zodat deze jonge ondernemers het direct kunnen gebruiken in hun marketing? 

De aanpak

De doelgroep is jong en heeft geen specifieke kennis of achtergrond in marketing. Ze willen vooral lekker ondernemen. De ondernemers in het programma van Zomerondernemens hebben niet veel budget ter beschikking. Een inspirerend verhaal met een praktische inslag en met voorbeelden die gerealiseerd zijn met minimaal budget.

De ervaring

De jonge ondernemers waren enthousiast en gedurende verhaal borrelden er bij hun ideeën voor hun eigen onderneming. Aan het eind van de sessie was er gelegenheid om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Daarna mochten de ondernemers direct aan de slag met de opgedane kennis en ideeën. 

Is dit interessant voor jouw klanten of netwerkbijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.

Stel je vraag

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Strategisch marketeer

Wil je vanuit een flexibele én structurele samenwerking de gewenste verandering, groei of doelstelling te realiseren? Zorgen dat marketing meetbaar waarde toevoegt aan jullie bedrijf? Mind for Mark...

Gerelateerde referenties

"Heldere communicatie, inhoudelijk veel kennis van zaken, fijn dat Renate specifiek met mijn business meedacht

Janna Kool Janna Kool
Janna Kool

Janna Kool

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00