Vincents: liefde voor eten en kleur delen

Ontwikkeling van nieuw horeca-concept

Vincents

De vraag

Het concept was in een aantal zaken al heel helder. Alleen moest er nog handjes en voetjes aan worden gegeven en helder worden hoe je de boodschap goed overbrengt in alle elementen die er te beschikking zijn: de producten, de presentatie, de medewerkers en hun klantgerichtheid en de communicatie. Hierbij werd de hulp in geroepen van Mind for Marketing.

De aanpak

Stap voor stap zijn we er als gezamenlijk project-team door het gehele proces gelopen om het concept steeds verder helder te krijgen en middelen ontwikkelen. De rol die Mind for Marketing hierin had is een leidende rol om op tijd de onderwerpen die de agenda te zetten om te zorgen dat op tijd de juiste beslissingen genomen konden worden en meehelpen met de interne projectleider Marlon Monden en business partners marketingcommunicatie- uitingen te ontwikkelen.

De ervaring van Marlon

Zij heeft ons geholpen met het opzetten van het merkhuis van Vincents Bar & Bistro – Bed & Boutique. De kracht van Renate is dat je zelf de richting bepaalt, keuzes maakt en uiteindelijk zonder haar hulp verder kunt. Zij zorgt voor de begeleiding, structuur en laat je anders denken. Ze is een fijne sparringpartner die gaat voor gericht resultaat! 

Het resultaat

  • Opzetten van een helder merkwaarden en merkladder waardoor ze medewerkers konden coachen op MERK-waardig gedrag
  • Doorvertaling van de merkwaarden in het concept
  • Begeleiding van het concept tot en met de drie maanden na opening
  • Succesvolle start van het concept

Afgenomen dienstverlening

Conceptontwikkeling en lancering:

  • Merkwaarden ontdekken
  • Operationeel marketingplan
  • Communicatieplan
  • Coaching

Marketingproject:

  • Ontwikkeling en redigeren van diverse marketingcommunicatie-uitingen die in samenwerking met het projectteam en business partners vanuit Vincents zijn gerealiseerd.
Dit wil ik ook

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Strategisch marketeer

Wil je vanuit een flexibele én structurele samenwerking de gewenste verandering, groei of doelstelling te realiseren? Zorgen dat marketing meetbaar waarde toevoegt aan jullie bedrijf? Mind for Mark...

Productontwikkeling

Slechts 28% van de innovaties is succesvol. We leiden je om de valkuilen heen. Van jouw idee maken we samen een concrete waardevolle oplossing met rendabel verdienmodel. We coachen je naar de eerst...

Gerelateerde referenties

"De kracht van Renate is dat je zelf de richting bepaalt, keuzes maakt en uiteindelijk zonder haar hulp verder kunt.

Marlon Monden Vincents
Marlon Monden

Vincents

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00