Merkwaarden ontdekken: Nikki Pommer

De aanpak

De merkwaarden worden in één sessie bepaald. Vandaar uit zijn ze uitgewerkt door Mind for Marketing, zodat deze handvatten bieden in het ondernemerschap.

De ervaring

Een paar weken geleden had ik een sessie met Renate waarbij ze mij geholpen heeft om mijn merkwaarden nog sterker neer te zetten. Dankzij haar voorbereidend werk hoefde ik daarvoor zelf niet eens veel te zeggen, want alles wat Renate had geschreven ter voorbereiding klopte. Dankzij de glasheldere bepaling van mijn merkwaarden wordt ondernemen nu nog makkelijker voor mij. Ik ben niet iemand die kansen laat schieten, maar er juist te veel in één keer wil nemen. Nu weet ik dat niet elke kans voor mij is weggelegd en dat helpt me strategischer en kieskeuriger te kiezen, waardoor groeien als bedrijf veel makkelijker wordt. Renate beschikt over gigantisch veel kennis en ervaring. Ik zou haar dan ook niet alleen als marketeer aanraden, maar ook absoluut als business coach. Ze is oprecht, eerlijk en vooruitstrevend. Dank je wel Renate voor deze toffe sessie - ik kijk er absoluut naar uit om vaker met je samen te werken!

Voordelen van merkwaarden voor Nikki Pommer

  • Het is makkelijker keuzes maken als ondernemer
  • Vanuit alle kansen bepalen wat er echt past bij mijn bedrijf
Dit wil ik ook

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Merkwaarden

Willen jullie een eigen bedrijf beginnen of jullie bestaande bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk, om goed naar het fundament van jullie business te gaan kijken. Door jullie merkwaarden te ...

Gerelateerde referenties

"“Dankzij de glasheldere bepaling van mijn merkwaarden wordt ondernemen nu nog makkelijker”

Nikki Pommer Nikki Pommer
Nikki Pommer

Nikki Pommer

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00