PREP-academie: Bouwen aan het grootste Nederlandse levensacademie

De vraag

Anita heeft als doel om van de PREPacademie de grootste levensacademie van Nederland te maken. Toen zij kwam met haar plannen voor de PREP Academie en de vraag of ik samen met haar hier een stevig fundament onder wilde zetten, kon ik niet anders dan JA! zeggen.

De aanpak

De aanpak is iets anders dan voor mijn meeste klanten. Anita heeft op basis van de merkwaarden van PREP een team samengesteld van freelancers. Mind for Marketing is onderdeel van dit team en helpt om een heldere strategie en fundament onder het bedrijf te zetten. ⁠Elke maand werk ik een bepaald aantal uur samen met de anderen om zo stappen te zetten om de visie van Anita te realiseren.

Het resultaat

In augustus 2020 is de samenwerking voor PREP-academie van start gegaan. Sindsdien zijn we consistent aan het bouwen aan het merk, de strategie en alle processen en de marketinguitingen die nodig zijn om de gedeelde visie te realiseren.

Afgenomen dienstverlening

Professionaliseren marketing op basis van freelance uren

Dat wil ik ook

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Professionaliseren marketing

Samen realiseren we JOUW visie. Vanuit een ijzersterke strategie bouwen we aan je merk, je marketing, je klantbasis en je bedrijf.

Gerelateerde referenties

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK

"Ze verdiept zich echt in mijn onderneming

Manon de Jong Pamba Bags
Manon de Jong

Pamba Bags

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00