Powersessies: AKhelpt

Samen stappen zetten om AKhelpt verder te ontwikkelen

De vraag

Als jonge onderneemster vond Anne Kathrin het fijn om een serieuze sparring partner naast zich te hebben om haar strategie en marketingvraagstukken mee te delen en stappen te zetten om haar onderneming verder te ontwikkelen.

De aanpak

De powersessie zijn korte sessies waarbij een vooraf kort toegelicht onderwerp bij de kop pakken. Mind for Marketing zorgt voor de nodige voorbereiding om krachtig door het onderwerp te gaan en de ondernemer de gewenste inzichten te geven en tot keuzes te komen of concrete actiepunten waarmee de ondernemer of onderneemster in dit geval mee aan de slag kan. Per sessie worden er meters gemaakt. 

De ervaring

In het verleden heb ik met Renate samengewerkt aan een project voor een klant. Hierdoor wist ik heel goed, wat ik kon verwachten, toen ik haar benaderde, om met mij naar de pricing van mijn diensten te gaan kijken. Er was geen twijfel, dat zij de juiste persoon was, om dit vraagstuk te beantwoorden. Renate heeft een berg aan kennis waar je U tegen zegt. Deze kennis zette ze op unieke wijze in tijdens de sessies met mij. Ze stelde de juiste vragen en zette mij aan het denken. Door haar, heb ik nu waardevolle beslissingen kunnen maken rondom de pricing van mijn producten en diensten. Renate heeft in enkele uren behoorlijk wat geldblokkades bij mij weggenomen. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor! Als je twijfelt, of je wel het juiste bedrag voor jouw diensten of producten vraagt, moet je zeker bij Renate zijn! Zij kijkt met een scherpe oog naar de inhoud van jouw producten en de markt en geeft op basis daarvan een indicatie van de waarde van wat je te bieden hebt. Daarnaast, heeft Renate een enorm inlevingsvermogen en weet ze goed op de behoeften van haar klant in te spelen. Ik blijf zeker klant bij Mind for Marketing!

Dit wil ik ook

Geleverde diensten

Heb je een brandend idee, dat je graag wilt realiseren, wil je je marketing verbeteren, heb je een marketingproject of ben je op zoek naar een interim marketing specialist? Mind for Marketing is van alle markten thuis! Ik help je graag verder: 

Businesscoach

Je bedrijf loopt niet zoals jij dat wilt. Met onze businesscoach krijg jij, als ondernemer, het heft weer in handen en ga je bouwen aan jouw onderneming.

Marketing coach

Je hebt niet genoeg klanten. Je wilt niet meer investeren in marketing zonder resultaat. Je voelt je bedrijf vast lopen. Met onze marketing coach leer jij, als ondernemer, hoe continu zorgt dat je ...

Strategisch marketeer

Wil je vanuit een flexibele én structurele samenwerking de gewenste verandering, groei of doelstelling te realiseren? Zorgen dat marketing meetbaar waarde toevoegt aan jullie bedrijf? Mind for Mark...

Gerelateerde referenties

"“Ik heb waardevolle beslissingen gemaakt rondom de pricing van mijn producten.”

Anne Kathrin Walter AKhelpt
Anne Kathrin Walter

AKhelpt

Stel je vraag!

Renate helpt je graag een stap vooruit.

Renate Manders SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00