Toekomstgericht bedrijf: Zorg voor een wendbare organisatie

Wil je graag een toekomstgericht bedrijf bouwen? Een bedrijf dat jarenlang bestaansrecht heeft en waardevol is? Zorg dan voor een wendbare en MERK-waardige organisatie.

  • Een waardevol, toekomstgericht bedrijf
  • Een indrukwekkende MERK-waardige organisatie
  • Marketing in het fundament van je bedrijf
Wendbare organisatie | Mind for Marketing | Business coach met Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Waarom is een wendbare organisatie belangrijk?

Heb je de ambitie om ooit je bedrijf te verkopen? Wil je je overlevingskansen in deze turbulente tijd vergroten? Wil je een onderneming neerzetten, die toekomstige generaties willen hebben? Een wendbare organisatie, die altijd (indien nodig) direct verkoopklaar is? Dan is het belangrijk dat je organisatie wendbaar is en structureel open-minded naar de ontwikkelingen in de wereld kijkt.

Het volgende niveau: wendbaar worden

Mind for Marketing helpt je hier graag bij. Een vereiste hiervoor is dat de basis van je onderneming er staat. Het MERK-waardig fundament hebben we reeds samen gebouwd. Je huidige business zit goed in elkaar. Dagelijks realiseer je omzet en je klanten zijn tevreden. Misschien zijn er nog enkele verbeterpunten, maar de basis klopt. Wendbaarheid is niet gemakkelijk te implementeren. Het vraagt consistent en continu werken aan je strategie, terwijl je focust op je visie, zonder blind te zijn voor de ontwikkelingen buiten je organisatie. Als ondernemer is dat lastig in je eentje. Samen met Mind for Marketing, professional op het gebied van marketing- en business strategie, gaat dit een stuk makkelijker.

Ik wil de mogelijkheden weten voor mijn bedrijf
Wendbare organisatie | Mind for Marketing | Business coach met Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Daarom kiezen klanten voor Mind for Marketing

van visie tot realisatieStructureel bouwen aan de toekomst van je bedrijf

synergieGezamenlijk bepalen we prioriteiten en de volgende stappen

stapsgewijsElke sessie geeft energie en is een stap in de goede richting

concrete actiepuntenConcrete uitvoerbare acties na elke sessie

continu bekwaam1-op-1 begeleiding van een senior marketing professional in de groei van je bedrijf

 

Wendbare organisatie | Mind for Marketing | Business coach met Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Dit kun je verwachten:

Wanneer je aan de slag wilt gaan met het creëren van een wendbare organisatie, is het belangrijk dat je eerst een MERK-waardig fundament hebt neergezet (samen met Mind for Marketing). Zonder een stevig fundament is het realiseren van een wendbare organisatie namelijk niet mogelijk. Zodra je fundering als een rots in de branding staat, gaan we aan de slag, om je organisatie wendbaar te maken.

Creatieve strategische sessies met een concrete uitkomst

Mind for Marketing werkt met creatieve strategische sessies, waarbij er steeds één van de elementen hiernaast onder de loep wordt genomen. Stap voor stap werken we aan de strategische uitdagingen en zorgen we ervoor, dat je ervaren wordt in wendbare bedrijfsvoering. Als marketing- en business coach begeleid ik je door het gehele proces heen, totdat je vaardig genoeg bent, om deze aspecten zelfstandig te managen.

Jij bepaalt zelf het tempo.

Wendbare organisatie | Mind for Marketing | Business coach met Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Dit levert het je op:

Na elke strategische sessie met Mind for Marketing:

brainstormenHebben we gebrainstormd en keuzes gemaakt over één van de elementen

concrete actiesHeb je een praktisch lijstje met actiepunten, om dit element goed te organiseren binnen je bedrijf

continu bekwaamHeb je besloten welke projecten je stopt, on-hold zet, meer onderzoek voor moet doen, moet ontwikkelen, verbeteren, opschalen of lanceren

uniekIs je organisatie weer wendbaarder en MERK-waardiger

Ik wil de mogelijkheden weten voor mijn bedrijf

Dit zeggen ondernemers over deze dienst:

Zoals Manon de Jong van Pamba bags:

"Renate bereidt zich goed voor, luistert goed en werkt vanuit een enorme hoeveelheid kennis. De overleggen worden systematisch voorbereid, op mail gezet en ook weer achteraf op papier samengevat. Voor mij was dat heel belangrijk, overzicht en structuur. Rustig alles nog eens door kunnen lezen. Renate denkt heel goed mee met welke richting ik heen wil, geeft voorbeelden uit de markt en zoekt mee naar mogelijkheden voor mijn onderneming op meer dan alleen marketinggebied. Ze verdiept zich echt in mijn onderneming."

Bekijk de ervaring van andere klanten
Mind for Marketing | De business coach met Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers
Wendbare organisatie |Renate Manders-Lybeer SMP | Business coach met Mind for Marketing voor ambitieuze ondernemers

Over Mind for Marketing

Ik ben Renate Manders-Lybeer en als marketing- en business coach ondersteun ik met mijn bedrijf Mind for Marketing ondernemers op het gebied van strategisch marketing, marketing- en business coaching. Met mijn expertise en tips worden bedrijven dé Coolblue van hun markt. Door samen een MERK-waardig bedrijf neer te zetten, worden mijn klanten beter in het maken van snelle keuzes en het delegeren van werk. Daarbovenop zetten we samen een merk neer, dat toekomstbestendig is en voor generaties herinnerd wordt.

Wanneer je met mij samenwerkt, kun je deze drie dingen verwachten: Ik heb de benodigde kennis, om in samenwerking met jou een MERK-waardige onderneming neer te zetten. Als Senior Marketing Professional ken ik alle kneepjes en trucjes van het vak. Daarnaast bied ik mijn klanten altijd een aanpak op maat, want geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Met een persoonlijke aanpak halen we het beste in jou en je bedrijf naar boven. Ten slotte, zie ik het succes van je bedrijf als mijn succes. Ik behandel je bedrijf altijd, alsof het mijn bedrijf is. Daarom zal ik ook altijd open en eerlijk de sterke en zwakke punten van je onderneming met je communiceren, waardoor we een krachtige, doelgerichte en effectieve strategie kunnen uitwerken en realiseren.

Laten we kennismaken!

Lijkt het je leuk, om met Mind for Marketing samen te werken aan het creëren van een wendbare organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact op, om te kijken wat ik voor je onderneming kan betekenen.

Ik wil kennismaken

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00