Hulp bij het ondernemen? Zet stappen door powersessies!

Heb je al een tijdje behoefte aan een mastermind en ben je op zoek naar een vaste sparring partner op het vlak van ondernemen en marketing? Met een powersessie(-abonnement) bij Mind for Marketing ben je verzekerd van een effectieve sparring sessie voor je business. Samen zorgen we ervoor, dat je een krachtig en MERK-waardig bedrijf neerzet, dat continu in staat is om te veranderen in deze dynamische tijd.

  • Samen je bedrijf naar een hoger niveau tillen
  • Je eigen identiteit en visie als leidraad
  • Ondernemen op een manier, die bij je past
  • Met concrete actiepunten stappen zetten

Krachtige stappen als ondernemer zet je met de powersessie(s) van Mind for Marketing

De wereld verandert hard en snel. Misschien veranderen er ooit weer een aantal zaken terug naar zoals het was. Voorlopig in ieder geval niet. De veranderingen hebben invloed op de behoeftes en het gedrag van onze klanten. Hun en ons aanpassingsvermogen wordt continu op de proef gesteld. Bij de een gaat dat vanzelfsprekend en de ander heeft hierbij meer hulp nodig.

Te lang stilaan is gevaarlijk

Te lang stilstaan is gevaarlijk voor de continuïteit van je business. Lukt het je niet om in beweging te komen, omdat je niet goed ziet wat de mogelijkheden zijn? Zie je de omzet voor een deel teruglopen, maar heb je geen idee hoe je ervoor zorgt dat je nieuwe klanten aantrekt, omdat hun behoeftes zijn aangepast? Speciaal voor jou heb ik het powersessie-abonnement ontwikkeld.

Ondernemer | Mind for Marketing
ondernemer en medewerkers | Mind for Marketing

Samen in beweging komen

Het powersessie-abonnement is voor ondernemers, die samen in beweging willen komen. Een powersessie is een korte sessie van 45 minuten, die zijn kracht ontleent aan de goede voorbereiding en scherpe vraagstelling. In deze sessie komt er structuur in de aanpak van je uitdaging, worden de volgende stappen en concrete actiepunten bepaald, die je op de korte termijn kunt oppakken.

Waarom een flexibel abonnement?

Eén sessie is één stap. Het beste resultaat bereiken we door samen in beweging te komen en te blijven. Je bepaalt je eigen tempo! Ik begrijp de onzekerheid van deze tijd erg goed. Geen grootschalige veranderingstrajecten, maar een flexibel abonnement dat te upgraden en downgraden is en makkelijk opzegbaar, passend bij deze dynamische omgeving.

Ik wil een sessie uitproberen
Ondernemer | Mind for Marketing

Waarom voor een powersessie van Mind for Marketing kiezen:

synergie - samenSamen je bedrijf veranderen:

Wanneer het aanpassen aan de veranderingen je in je eentje niet goed lukt, is het wijs om dit samen met een ervaren professional te doen

merkwaardenJe identiteit en visie als leidraad:

Je identiteit en visie blijven ondanks alle veranderingen leidend in het maken van keuzes

uniekEen unieke aanpak:

Ondernemen op een manier die bij je past, want geen twee ondernemers zijn hetzelfde

StapsgewijsStappenplan:

Met concrete actiepunten stapsgewijs in beweging komen, zodat je continu vooruitgang boekt

Hoe ziet een powersessie eruit?

  • Voorafgaand aan de sessie: Minimaal één week voor de sessie bespreken we telefonisch kort wat je meest urgente uitdaging is. Vanuit de uitdaging richt ik de sessie in en verdiep ik me in je uitdaging. Soms krijg je ook opdrachten ter voorbereiding op de sessie.
  • Tijdens de (online-)sessie van 45 minuten: Gedurende de sessie zorg ik voor helderheid en scherpte in je uitdaging. Daarnaast help ik je, om de vervolgstappen te zien en bepalen we concrete actiepunten, die je gaat oppakken.
  • Na de sessie: Na de powersessie ontvang je een korte samenvatting met de belangrijkste inzichten, vervolgstappen en concrete actiepunten. Daarnaast stuur ik je eventueel aanvullend materiaal op, wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het beste resultaat krijgen we door samen in beweging te komen en te blijven.

Dit levert het je op:

Wanneer je voor een powersessie met Mind for Marketing kiest, levert het je het volgende op:

visie naar realisatieJe zet concrete, toekomstgerichte stappen, die rekening houden met de veranderingen in je omgeving

uniekEen eigen en unieke aanpak op maat, die bij jou en je bedrijf past

stapsgewijsDe stappen, die je zet, sluiten aan bij de actuele veranderingen en de behoeftes van je ideale klant

Je haalt het optimale uit elke situatie en schakelt continu waar het nodig is

Ik wil een sessie uitproberen

Bepaal je eigen tempo!

Bepaal zelf hoe vaak je een powersessie wilt:

  • 1x per maand: € 250 (excl. BTW per maand) 
  • 1x per twee maanden: € 125 (excl. BTW per maand)
  • 1x per kwartaal: € 85 (excl. BTW per maand)

Dit abonnement is te upgraden en downgraden als je behoefte verandert en makkelijk opzegbaar. Past dit tempo niet bij je bedrijf? Neem contact op voor een aangepast voorstel. 

Trots op het resultaat | Mind for Marketing

Dit zeggen anderen over de powersessie met Mind for Marketing

Anne-Kathrin Walter van AKhelpt zei over haar powersessies: 

... Renate heeft een berg aan kennis waar je U tegen zegt. Deze kennis zette ze op unieke wijze in tijdens de sessies met mij. Ze stelde de juiste vragen en zette mij aan het denken. Door haar, heb ik nu waardevolle beslissingen kunnen maken rondom de pricing van mijn producten en diensten. Als je twijfelt, of je wel het juiste bedrag voor jouw diensten of producten vraagt, moet je zeker bij Renate zijn! Zij kijkt met een scherpe oog naar de inhoud van jouw producten en de markt en geeft op basis daarvan een indicatie van de waarde van wat je te bieden hebt. Daarnaast heeft Renate een enorm inlevingsvermogen en weet ze goed op de behoeften van haar klant in te spelen.... 

Bekijk alle referenties

Over Mind for Marketing

Ik ben Renate Manders-Lybeer en met mijn bedrijf Mind for Marketing, gevestigd in omgeving Etten-Leur, Breda en Roosendaal, ondersteun ik ondernemers en bedrijven op het gebied van strategisch marketing. Ik zorg er samen met de ondernemer voor, om een MERK-waardig merk zoals Coolblue neer te zetten. Met mijn kennis en advies leren ondernemers, om snel de juiste keuzes te maken en kunnen ze ineens veel makkelijker werk delegeren. Samen werken we toe naar een bedrijf, dat uniek is en herinnerd wordt.

Wanneer je met mij samenwerkt, kun je deze drie dingen van mij verwachten: Met mijn kennis als Senior Marketing Professional kan ik je helpen, om een MERK-waardige onderneming waar te maken. Daarnaast bied ik je een unieke aanpak op maat. Geen aan-het-lopende-band-werk, maar een aanpak die jouw beste vaardigheden en kenmerken naar boven haalt. Ten slotte, zie ik jouw bedrijf als mijn bedrijf, dus jouw succes is mijn succes. Door mijn openheid rondom de sterke en zwakke kanten van je bedrijf, realiseren we een doelgericht en effectief stappenplan voor je onderneming.

Meer weten over Mind for Marketing
Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing

Laten we kennismaken!

Lijkt het je leuk, om kennis te maken met mij? Neem geheel vrijblijvend contact op, om te kijken of een powersessie of een van mijn andere diensten iets voor jou is.

Ik wil kennismaken

Twijfels of vragen?

Deel ze en ontvang een eerlijk en vrijblijvend antwoord. 

Renate Manders-Lybeer SMP
Strategisch marketeer

06 390 723 73 Renate@mindformarketing.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00