Verbeter zelf je marketing stap voor stap!

  • Elke blog bevat praktische tips om je bedrijf te verbeteren
  • Je kan zelf aangeven welk onderwerp je wilt ontvangen
  • Je mist geen blog meer; gewoon automatisch in je mailbox
  • Als je genoeg weet, schrijf je jezelf gewoon uit. 

Automatische blog alert

Meld je aan en ontvangt bij elke nieuwe blog een e-mail. Dit zal per onderwerp ongeveer één keer per maand zijn. Kies zelf de onderwerp(en) die je interessant vindt.

Renate Manders-Lybeer SMP | Mind for Marketing

Meer over de auteur: Renate Manders SMP

Ik ben strategisch marketeer in hart en nieren. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in dit fantastische en dynamische vakgebied. Met passie volg ik alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld en denk ik graag na over wat dit voor de toekomst betekent. 

Ik ben fan van Coolblue. Ik bouw graag Coolblue-waardige ondernemingen. Niet als kopie, maar door elk bedrijf op zijn eigen unieke manier het verschil te laten maken voor hun klanten.  

Naast dat ik mijn NIMA-C Strategische marketing diploma heb behaald, ben ik gecertificeerd als Senior Marketing Professional (SMP). Zij zijn een onafhankelijke partij, die bijhouden of degenen met deze titel zich continu bezighouden met het bijhouden van hun kennis binnen het marketing-vakgebied. Een garantie voor mijn klanten dat mijn kennis altijd up-to-date is.

Wat zeggen mijn klanten?

Mijn klanten vertellen je graag hoe ze de samenwerking met mij ervaren. Lees er hier hun ervaringen en vorm een beeld of dit bij jullie past.

"Heldere communicatie, inhoudelijk veel kennis van zaken, fijn dat Renate specifiek met mijn business meedacht

Janna Kool Janna Kool
Janna Kool

Janna Kool

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK