Jouw volgende stap zetten met de sparring sessie

4 Redenen waarom ondernemers kiezen te sparren over hun business strategie, marketing of te ontwikkelen product:

 • in één uur een stap vooruit met je business
 • praktische en concrete actiepunten 
 • door gecertificeerd strategisch marketeer 
 • Eenmalig € 55 (excl. BTW) = 200 EURO KORTING

Meer dan honderd ondernemers gingen je voor!

 

Direct aanvragen

Vraag je jouw sparring sessie nu aan.

Ik heb waardevolle beslissingen gemaakt rondom de pricing van mijn producten.”

Anne Kathrin Walter

In het verleden heb ik met Renate samengewerkt aan een project voor een klant. Hierdoor wist ik wat kon verwachten, toen ik haar benaderde om met mij naar de pricing van mijn diensten te gaan kijken. Er was geen twijfel. Renate heeft een berg aan kennis waar je U tegen zegt. Deze kennis zette ze op unieke wijze in tijdens de sessies met mij. Ze stelde de juiste vragen en zette mij aan het denken. Door haar, heb ik nu waardevolle beslissingen kunnen maken rondom de pricing van mijn producten en diensten. Renate heeft in enkele uren behoorlijk wat geldblokkades bij mij weggenomen. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor! Daarnaast, heeft Renate een enorm inlevingsvermogen en weet ze goed op de behoeften van haar klant in te spelen. Ik blijf zeker klant bij Mind for Marketing!

 

Renate Manders SMP business coach met mind for marketing voor ambitieuze ondernemers uit Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Zundert, Rucphen, Moerdijk, Oosterhout, Dordrecht en Tilburg

Wie is Mind for Marketing?

Bedrijven die in de problemen komen, omdat ze te veel bezig zijn met de waan van de dag. En te weinig met hoe ze overmorgen het verschil maken voor hun klanten. Zij staan stil, terwijl allerlei ontwikkelingen en de concurrentie doorgaan, met alle gevolgen van dien. Zo zonde én onnodig! Ik zie dit te vaak. Dit is voor mij, Renate Manders-Lybeer SMP de reden om Mind for Marketing te starten in 2015.


Ik wil elke ondernemer in Nederland bewust maken hoe belangrijk het is om consistent en structureel aan hun MERK-waardigheid en wendbaarheid te werken. Zo bouw je namelijk aan een onderneming die in staat is om generaties lang relevante waarde te creëren.


Structureel of incidenteel. Het is waardevol om met een deskundige van gedachte te wisselen, zodat je daarna met vertrouwen de volgende stap zet. Een frisse, kritische blik die je even uit de waan van de dag helpt.

Liever eerst vrijblijvend kennismaken? Plan dan een kennismakingsgesprek in.

 

 

Je twijfels vertragen je en je wilt vooruit

 • Je wil doorgroeien, maar iets belemmert je.
 • Je stoeit waar je marketingbudget nu op in moet zetten om zichtbaarder te worden bij jouw doelgroep.
 • Je hebt een innovatief idee waar je mijn professionele mening over wilt hebben. 

Allemaal voorbeelden van marketing en strategie dilemma's die zorgen dat je twijfelt, vertraagt of misschien zelf wel stil staat. Zet dan nu de volgende stap door de sparring sessie aan te vragen.

sparring sessie met business coach met mind for marketing voor ambitieuze ondernemers uit Roosendaal, breda, bergen op zoom, rucphen, halderberge, oosterhout, dordrecht, moerdijk en tilburg
Sparring sessie met business coach met mind for marketing voor ambitieuze ondernemers uit Roosendaal, breda, bergen op zoom, rucphen, halderberge, oosterhout, dordrecht, moerdijk en tilburg

Hoe werkt het?

Wat gebeurt nadat je het formulier hebt ingevuld: 

 • Je ontvangt binnen 1 werkdag een mail met agendavoorstel voor de sessie.
 • Ik neem (telefonisch) contact op om te horen waarover je wilt sparren.
 • Ik bereid het gesprek voor. Soms betekent dat ook nog voor jou huiswerk.
 • De sparring sessie vindt online plaats.
 • Na de sessie ontvang je een mail met daarin een samenvatting van hetgeen we hebben besproken, de concrete actiepunten en soms ook materiaal wat je kan helpen bij de uitvoering.
 • Normaal kost een losse sparring sessie € 255 (excl. btw). Elk bedrijf krijgt maximaal één keer een sparring sessie tegen het gereduceerde tarief van €55 (excl. BTW). 

 

Ben jij na de sessie weer op weg geholpen en kun je weer door. Helemaal prima! Dat is de insteek van deze sessie. Een review als dank voor de sessie is altijd welkom!

Lopen we tijdens de sessie tegen iets aan waarmee ik je kan helpen én jij wilt hiermee geholpen worden door mij. Dan help ik je natuurlijk graag verder.

 

Wat zeggen ondernemers hierover?

"Heldere communicatie, inhoudelijk veel kennis van zaken, fijn dat Renate specifiek met mijn business meedacht

Janna Kool Janna Kool
Janna Kool

Janna Kool

"Ik ben meer dan tevreden

Dymphina Jooren EET PUUR GELUK
Dymphina Jooren

EET PUUR GELUK

Plan jouw sparring sessie in