Gratis business analyse en groeigesprek

Ontdek waar jullie echte uitdaging ligt

Als jij duidelijkheid in groeikansen, uitdagingen en prioriteiten wilt, jullie bedrijf wilt verbeteren en meer impact wilt maken

Dan is de MKB scan of ZZP scan een must-do!

Ontvang een gratis business analyse en groeigesprek

Stap 1: Vul de MKB of ZZP scan in

De scan bestaat uit 45 vragen over alle onderdelen van jullie bedrijf. Invullen kost ongeveer 15 minuten. Vervolgens ontvang je een prestatierapport in je mailbox. In dit rapport een business analyse, waarin zaken die goed gaan, groeikansen, uitdagingen en prioriteiten worden aangegeven.

Stap 2: Ga het groeigesprek aan

Renate neemt vervolgens contact met je op om het rapport door te nemen. Samen gaan we dieper in op de groeikansen en bottlenecks. Je krijgt nog scherper in beeld waar je moet beginnen, wat je kan doen om je bedrijf te verbeteren en het resultaat te creëren wat je graag wilt. Nog verdere hulp nodig? Dan ontvang je na ons gesprek een persoonlijk voorstel op maat.

Ben je ZZPer? Vul de zzp scan in

Doe de MKB scan
Ga het groeigesprek aan met business coach Renate Manders-Lybeer SMP van Mind for Marketing
MKB canvas

De basis: MKB Canvas

De MKB en ZZP scan zijn gebaseerd op MKB canvas, een groeimethodiek voor bedrijven. Beide zijn ontwikkeld door Bart van den Belt. Bart is een succesvolle ondernemer, die verschillende bedrijven heeft opgebouwd. Daarnaast is hij auteur van 6 boeken over de verschillende aspecten van ondernemerschap. Het MKB canvas geeft inzicht in hoe alle elementen in een bedrijf met elkaar verbonden zijn.  Er zijn eigenlijk maar twee uitdagingen in een organisatie:

  1. Zorgen dat je voldoende klanten krijgt en houdt
  2. Zorgen dat je organisatie lever

Alles valt of staat met je leiderschap als ondernemer of MT.

Mind for Marketing: partner Businesscoach Nederland

Bart van den Belt, oprichter van businesscoach Nederland, is van mening dat het echte doel van een bedrijf is er een wendbare organisatie van te maken waarbinnen mensen tot hun recht komen en er repeterend waarde wordt geleverd aan de markt met zorg voor onze wereld. Dit sluit volledig aan bij de visie en werkwijze van Mind for Marketing. Aansluiten als partner bij businesscoach Nederland was een logische keuze met veel voordelen voor de klanten van Mind for Marketing.

Partnerlogo businesscoach Nederland
Renate Manders-Lybeer SMP | business coach | marketing coach | freelance strategisch marketeer

Meer over Renate Manders-Lybeer SMP

Renate is business coach met een Mind for Marketing. Ze is als strategisch marketeer al meer dan 20 jaar de sparring partner voor ondernemers en MT’s. In 2015 richtte ze Mind for Marketing op en wijst ze ondernemers de weg richting het realiseren van hun visie, door continue hun bedrijf te verbeteren en waarde toe te voegen vanuit strategische marketing. 

Haar missie is de wereld socialer, inclusiever en duurzamer maken. Ze werkt het liefst met ondernemers die meer sociale of duurzame impact willen maken op hun eigen unieke manier. Hun impact is haar impact. Samen op weg naar een sociale en duurzame wereld.

Wil jij meer impact maken? Doe de MKB scan of ZZP scan.

Doe de MKB scan