Gratis business analyse en groeigesprek

Van waan van de dag naar bouwen aan je bedrijf

Verbeter je bedrijf en jezelf als ondernemer, krijg weer grip en start met bouwen aan je bedrijf.

Doe de MKB scan gratis  Doe de ZZP scan gratis

Gratis business analyse en groeigesprek

Zaken lopen niet zoals jij wil. Aan het eind van de dag heb je nog niet gedaan wat je eigenlijk wilde doen: werken aan je bedrijf. Het frustreert je. Zo lukt het nooit dat beeld wat je ogen had te realiseren. 

  • Waarom niet?
  • Waar zitten de bottlenecks in je onderneming?
  • Welke moet als eerste aangepakt worden? 
  • Hoe ga je deze bottleneck oplossen?

Deze vragen beantwoorden we in de business analyse en groeigesprek. De antwoorden geven jouw als ondernemer inzicht, focus en concrete handvatten. Dat leidt uiteindelijk tot groei.

ZZP-er? Doe de ZZP scan!

Start met de MKB scan
Business analyse met groeigesprek | businesscoach voor ondernemers in Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Dordrecht, Oosterhout en Bergen op Zoom
businessanalyse met groeigesprek met business coach voor ondernemers in Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom, Tilburg en Dordrecht

Dit levert het op

Het resultaat van het groeigesprek met business analyse is:

  • bewustwording, dit start al bij de MKB of ZZP scan 
  • inzicht, waarom gebeurt er wat er gebeurt
  • heldere prioriteiten, die focus en rust geven
  • concrete handvatten, zodat jullie de volgende stap kunnen zetten.  

Als partner van Businesscoach Nederland mogen wij je dit groeigesprek met business analyse t.w.v. € 295 (excl. BTW) gratis aanbieden.

Zo werkt het

Stap 1: Vul de MKB en/of ZZP scan in

Klik op de link naar de MKB scan. Deze bestaat uit 45 vragen die je ongeveer in 15 minuten hebt ingevuld. Direct nadat je de vragenlijst hebt afgerond, ontvang je de business analyse rapportage in je mailbox. ZZP-er? Start hier met de ZZP-scan

Stap 2: Plan je groeigesprek in

Plan een groeigesprek rechtstreeks in de agenda van onze businesscoach met Mind for Marketing Renate Manders SMP. Zorg dat er tussen inplannen van de afspraak en de afspraak zelf minimaal 1 werkdag zit. Zo heeft Renate de tijd om zich voor te bereiden en halen je meer uit dit gesprek.

Stap 3 Het groeigesprek 

Gedurende het groeigesprek maken we kennis, bespreken we de uitkomsten van de business analyse en verdiepen ons in de uitdagingen binnen je bedrijf en de oplossingsrichtingen. Je ontvangt een eerlijk en oprecht advies. Alleen als je ons nodig hebt om de volgende stap te zetten, dan doen we je een concreet aanbod.

Start met de MKB scan
Businesscoach Renate Manders SMP | businesscoach voor ondernemers uit Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Oosterhout en Tilburg.
MKB canvas de basis onder de business analyse met de MKB scan en ZZP scan

De toegevoegde waarde van de business analyse met MKB Canvas

De MKB en ZZP scan zijn gebaseerd op MKB canvas, een groeimethodiek voor bedrijven. Bart van den Belt, de ontwikkelaar van de MKB Canvas, is een succesvol ondernemer. Hij is  auteur van 6 boeken over verschillende aspecten van ondernemerschap. Het MKB canvas geeft inzicht in hoe alle elementen in een bedrijf met elkaar verbonden zijn. Door het invullen de scan is direct inzichtelijk welke goed lopen en waar verbetering mogelijk is. Complex? Nee, er zijn eigenlijk maar twee uitdagingen in een organisatie:

  1. Zorgen dat je voldoende klanten krijgt en houdt
  2. Zorgen dat je organisatie lever

Alles valt of staat met je leiderschap als ondernemer of managementteam.

Mind for Marketing: Partner van Businesscoach Nederland

Bart van den Belt, oprichter van businesscoach Nederland, is van mening dat het echte doel van een bedrijf is er een wendbare organisatie van te maken waarbinnen mensen tot hun recht komen en er repeterend waarde wordt geleverd aan de markt met zorg voor onze wereld. Dit sluit volledig aan bij de visie en werkwijze van Mind for Marketing. Aansluiten als partner bij businesscoach Nederland was een logische keuze met veel voordelen voor de klanten van Mind for Marketing.

MKB canvas de basis onder de business analyse met de MKB scan en ZZP scan
Businesscoach Renate Manders

Meer over businesscoach Renate Manders SMP

Ik ben Renate Manders-Lybeer SMP, opgeleid businesscoach, een gecertificeerd strategisch marketeer en ondernemer. De combinatie van deze drie geeft mij een breed pallet van kennis, vaardigheden en ervaring. Deze heb ik verwerkt in onze diensten. Te vaak zie ik bedrijven onnodig failliet gaan. De ellende die dat veroorzaakt, raakt me. Daarom ben ik in 2015 Mind for Marketing gestart. Sindsdien begeleid ik, als businesscoach, ondernemers richting hun toekomstbeeld en zorg voor waardevolle en wendbare ondernemingen en onze marketeers bouwen met ze mee. 

Wil jij bouwen aan jouw unieke bedrijf zodat het waardevol en wendbaar is en blijft?

Start met de MKB scan

Liever eerst kennismaken? Plan dan een kennismakingsafspraak in.